Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OSU Beavers FC+Inter
Hergiswil Tactiek underberg
54% Balbezit 46%
25% Spel op eigen helft 75%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
69.4 gemiddelde waardering 43.5
formidable Schieten solid
outstanding Passen average
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Klungelig pakt Miranda de bal. Monczka rent richting de bal. Miranda is nu in balbezit. Miranda schiet op doel. Turkyilmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OSU Beavers - FC+Inter 1:0

4e minuut.
Landolf verovert de bal door een tackle van achteren. Landolf passt de bal in één keer door. Monczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda rent richting de bal. Miranda haalt uit met een fantastische trap. Turkyilmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Miranda is nu in balbezit. Miranda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OSU Beavers - FC+Inter 2:0

6e minuut.
Mops rent richting de bal. Bisaz rent richting de bal. Bisaz speelt de bal door. Monczka is nu in balbezit. Monczka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Monczka heeft problemen om de bal te vangen. Cwelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Monczka onderschept slim de pass. Monczka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OSU Beavers - FC+Inter 3:0

7e minuut.
Monczka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cach komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Gäumann verovert de bal door een tackle van achteren. Gäumann geeft een lange en hoge pass. Gründig is nu in balbezit. Gründig draait met de bal, schiet en ... Turkyilmaz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Landolf probeert naar een medespeler te passen. Filli met een sublieme pass. Gründig met een sublieme pass. Daar is Cach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cach draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
OSU Beavers - FC+Inter 4:0

12e minuut.
Gründig speelt de bal door. Filli bereikt de bal nog maar net als eerste. Filli passt de bal in één keer door. Miranda is nu in balbezit. Miranda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Henchoz speelt de bal door. Kerkhoffs is nu in balbezit. Kerkhoffs geeft een hoge lob. Miranda is nu in balbezit. Miranda draait met de bal, schiet en ... Turkyilmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
OSU Beavers - FC+Inter 5:0

24e minuut.
Cwelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwelik passt de bal in één keer door. Filli speelt de bal door. Cach rent richting de bal. Cach haalt uit met een fantastische trap. Turkyilmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
OSU Beavers - FC+Inter 6:0

25e minuut.
Bisaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisaz passt de bal zonder na te denken. Cach bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda is nu in balbezit. Miranda haalt uit met een fantastische trap. Turkyilmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
OSU Beavers - FC+Inter 7:0

33e minuut.
Gründig speelt de bal door. Cach bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cach is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Cach neemt zijn aanloop. Turkyilmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cach rent richting de bal. Cach draait met de bal, schiet en ... Turkyilmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OSU Beavers - FC+Inter 8:0

34e minuut.
Gründig speelt de bal door. Bisaz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Landolf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Landolf geeft een lange en hoge pass. Miranda springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Landolf met een sublieme pass. Filli met een sublieme pass. Gründig met een sublieme pass. Miranda is nu in balbezit. Miranda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OSU Beavers - FC+Inter 9:0

41e minuut.
Gründig bereikt de bal nog maar net als eerste. Gründig geeft de bal voor. Miranda kopt de bal weg. Cach bereikt de bal nog maar net als eerste. Cach haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Landolf onderschept slim de pass. Landolf geeft een hoge lob. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda geeft de bal voor. Cach springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OSU Beavers - FC+Inter 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSU Beavers 22%, FC+Inter 78%.
OSU Beavers - FC+Inter 10:0

53e minuut.
Bisaz probeert naar een medespeler te passen. Filli speelt de bal door. Gründig speelt de bal door. Cach bereikt de bal nog maar net als eerste. Cach draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Landolf geeft een lange en hoge pass. Desidério bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda verovert de bal door een tackle van achteren. Miranda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Gędłek is nu in balbezit. Gäumann onderschept slim de pass. Gäumann geeft een hoge lob. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Landolf passt de bal zonder na te denken. Gründig bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Gründig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gründig draait met de bal, schiet en ... Turkyilmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

62e minuut.
Miranda rent richting de bal. Calvo rent richting de bal. Miranda verovert de bal door een tackle van achteren. Miranda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OSU Beavers - FC+Inter 11:0

69e minuut.
Bisaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisaz met een sublieme pass. Cach rent richting de bal. Cach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OSU Beavers - FC+Inter 12:0

72e minuut.
Bisaz met een snelle inworp. Landolf is nu in balbezit. Landolf geeft de bal voor. Miranda krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
OSU Beavers - FC+Inter 13:0

77e minuut.
Bisaz geeft een lange en hoge pass. Miranda is nu in balbezit. Miranda passt de bal zonder na te denken. Cach rent richting de bal. Cach schiet op doel. Paal!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Turkyilmaz met een harde bal richting middenveld. Filli kopt de bal weg. Landolf rent richting de bal. Landolf haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Gründig rent richting de bal. Gründig passt de bal zonder na te denken. Miranda is nu in balbezit. Miranda haalt uit met een fantastische trap. Turkyilmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OSU Beavers - FC+Inter 14:0

87e minuut.
Turkyilmaz met een harde bal richting middenveld. Filli kopt de bal weg. Gründig bereikt de bal nog maar net als eerste. Gründig draait met de bal, schiet en ... Turkyilmaz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSU Beavers 28%, FC+Inter 72%.
OSU Beavers - FC+Inter 14:0