Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fläsch Dark Side
1S5M Tactiek O-TEAM
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
21 Buitenspel 10
66.5 gemiddelde waardering 62.3
very good Schieten very good
formidable Passen solid
incredible Verdedigen excellent


14e minuut.
Kazanecki met de inworp. Poniatowski is nu in balbezit. Poniatowski haalt uit met een fantastische trap. Marmet probeert de bal aan de voet te houden. Muleta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - Dark Side 0:1

17e minuut.
Kalbermatten is nu in balbezit. Kalbermatten geeft een hoge lob. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti haalt uit met een fantastische trap. Järlak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fläsch - Dark Side 1:1

18e minuut.
Oană passt de bal zonder na te denken. Tromp met een sublieme pass. Giacometti rent richting de bal. Tromp is nu in balbezit. Tromp schiet op doel. Järlak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Daar is Giacometti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przerwa is nu in balbezit. Przerwa geeft de bal voor. Poniatowski rent richting de bal. Poniatowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Poniatowski verovert de bal door een tackle van achteren. Morini bereikt de bal nog maar net als eerste. Poniatowski onderschept slim de pass. Poniatowski haalt uit met een fantastische trap. Muleta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - Dark Side 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fläsch 39%, Dark Side 61%.
Fläsch - Dark Side 1:2

50e minuut.
Järlak trapt de bal weg. Kazanecki rent richting de bal. Marmet verovert de bal door een tackle van achteren. Marmet geeft een lange en hoge pass. Poniatowski rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kazanecki zal de hoekschop nemen. Poniatowski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Tekelenburg is nu in balbezit. Shalou onderschept slim de pass. Shalou passt de bal met de wreef. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Giacometti kopt de bal weg. Oană verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Di Vito neemt de hoekschop. Giacometti krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Di Vito passt de bal met de wreef. Giacometti rent richting de bal. Tromp is nu in balbezit. Tromp draait met de bal, schiet en ... Järlak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cavallini met een snelle inworp. Fantastik rent richting de bal. Przerwa onderschept slim de pass. Przerwa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fläsch 50%, Dark Side 50%.
Fläsch - Dark Side 1:2