Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dark Side Fläsch
O-TEAM Tactiek 1S5M
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 21
64.6 gemiddelde waardering 67.3
solid Schieten very good
very good Passen formidable
formidable Verdedigen incredible


13e minuut.
Oană probeert naar een medespeler te passen. Gilanyan geeft de bal voor. Marmet is nu in balbezit. Ficek onderschept slim de pass. Ficek haalt uit met een fantastische trap. Muleta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ficek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficek geeft een hoge lob. Poniatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poniatowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - Fläsch 1:0

33e minuut.
Shalou passt de bal in één keer door. Giacometti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tekelenburg. Tekelenburg krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Shalou met een sublieme pass. Giacometti rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gilanyan. Gilanyan krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Mălăiescu rent richting de bal. Mălăiescu geeft een lange en hoge pass. Kalbermatten is nu in balbezit. Cantieni geeft een lange en hoge pass. Giacometti krijgt zijn hoofd ertegen. Järlak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Marmet kopt de bal weg. Cantieni is nu in balbezit. Gilanyan onderschept slim de pass. Gilanyan geeft een hoge lob. Ficek maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Side 52%, Fläsch 48%.
Dark Side - Fläsch 1:0

68e minuut.
Tekelenburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Shalou onderschept slim de pass. Shalou probeert naar een medespeler te passen. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti haalt uit met een fantastische trap. Järlak bokst de bal weg.

70e minuut.
Von Ballmoos bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Ballmoos passt de bal met de wreef. Fantastik is nu in balbezit. Fantastik draait met de bal, schiet en ... Järlak probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Gilanyan onderschept slim de pass. Poniatowski is nu in balbezit. Fantastik begaat een overtreding. Fantastik krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Marmet probeert naar een medespeler te passen. Von Ballmoos is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Von Ballmoos zal de hoekschop nemen. Giacometti krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Side 54%, Fläsch 46%.
Dark Side - Fläsch 1:0