Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blau Weiss Luzern Razorblade FC
4-er Tactiek No Wing 4
51% Balbezit 49%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 44
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
43.3 gemiddelde waardering 61.8
goed Schieten uitmuntend
goed Passen formidabel
solide Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Merino González passt de bal zonder na te denken. Nydegger rent richting de bal. Casquero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nydegger raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Nydegger kan niet meer verder spelen. Gaudin komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Casquero passt de bal in één keer door. Solari rent richting de bal. Solari passt de bal in één keer door. Atanasijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasijević schiet op doel. Haller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Solari neemt de hoekschop. Atanasijević springt en kopt de bal. Haller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - Razorblade FC 0:1

10e minuut.
Degiovani met een sublieme pass. Solari is nu in balbezit. Solari passt de bal met de wreef. Atanasijević is nu in balbezit. Atanasijević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Degiovani kopt de bal weg. Solari geeft een lange en hoge pass. Pâslariu kopt de bal weg. Atanasijević rent richting de bal. Atanasijević draait met de bal, schiet en ... Haller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - Razorblade FC 0:2

11e minuut.
Grant kopt de bal weg. Solari is nu in balbezit. Solari passt de bal zonder na te denken. Casquero geeft de bal voor. Pâslariu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Daar is Cerny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cerny passt de bal met de wreef. Degiovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Degiovani geeft de bal voor. Atanasijević springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Pedretti is nu in balbezit. Pedretti geeft een lange en hoge pass. Degiovani speelt de bal door. Atanasijević rent richting de bal. Atanasijević schiet op doel. Haller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pâslariu rent richting de bal. Pâslariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - Razorblade FC 0:3

18e minuut.
Solari geeft een hoge lob. Facchinetti heeft problemen om de bal te vangen. Merino González is nu in balbezit. Pâslariu onderschept slim de pass. Pâslariu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Haas trapt de bal weg van het doel. Flakowski kopt de bal weg. Solari rent richting de bal. Solari geeft een hoge lob. Pâslariu springt en kopt de bal. Haller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Atanasijević is nu in balbezit. Atanasijević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - Razorblade FC 0:4

27e minuut.
Solari rent richting de bal. Solari geeft een hoge lob. Cerny heeft problemen om de bal te vangen. Atanasijević rent richting de bal. Atanasijević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Solari geeft de bal voor. Atanasijević kopt de bal weg. Pâslariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - Razorblade FC 0:5

38e minuut.
Degiovani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Von Erlach bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslariu onderschept slim de pass. Pâslariu geeft een hoge lob. Atanasijević maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Atanasijević kopt de bal weg. Pâslariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerny is nu in balbezit. Pâslariu verovert de bal door een tackle van achteren. Pâslariu schiet op doel. Haller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Solari is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pedretti. Solari raakt geblesseerd tijdens het duel. Solari met een snel genomen vrije trap. Atanasijević is nu in balbezit. Pâslariu is nu in balbezit. Haller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Solari geeft een hoge lob. Pâslariu kopt de bal weg. Atanasijević rent richting de bal. Atanasijević schiet op doel. Haller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - Razorblade FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blau Weiss Luzern 78%, Razorblade FC 22%.
Blau Weiss Luzern - Razorblade FC 0:6

48e minuut.
Pedretti rent richting de bal. Pedretti passt de bal zonder na te denken. Degiovani geeft een hoge lob. Pâslariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslariu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Facchinetti heeft problemen om de bal te vangen. Haller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pâslariu is nu in balbezit. Pâslariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - Razorblade FC 0:7

49e minuut.
Solari speelt de bal door. Grant met een sublieme pass. Graham geeft een lange en hoge pass. Atanasijević is nu in balbezit. Atanasijević haalt uit met een fantastische trap. Haller bokst de bal weg. Pâslariu is nu in balbezit. Haller probeert naar een medespeler te passen. Casquero kopt de bal weg. Pâslariu is nu in balbezit. Pâslariu draait met de bal, schiet en ... Haller bokst de bal weg. Klungelig pakt Jaberg de bal. Atanasijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasijević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - Razorblade FC 0:8

52e minuut.
Atanasijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerny begaat een overtreding. Atanasijević raakt geblesseerd tijdens het duel. Solari met een snel genomen vrije trap. Atanasijević maakt een snoekduik en kopt de bal. Haller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - Razorblade FC 0:9

57e minuut.
Jaberg kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Degiovani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Solari geeft de bal voor. Pâslariu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - Razorblade FC 0:10

59e minuut.
Haas heeft problemen om de bal te vangen. Haas onderschept slim de pass. Inworp. Casquero met de inworp. Solari geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Atanasijević is nu in balbezit. Atanasijević haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Cerny rent richting de bal. Pâslariu verovert de bal door een tackle van achteren. Atanasijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasijević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - Razorblade FC 0:11

65e minuut.
Cerny speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Casquero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Solari geeft een lange en hoge pass. Pâslariu springt en kopt de bal. Haller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Graham geeft de bal voor. Pâslariu rent richting de bal. Pâslariu passt de bal zonder na te denken. Solari is nu in balbezit. Solari geeft een hoge lob. Haller bokst de bal weg. Atanasijević is nu in balbezit. Atanasijević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - Razorblade FC 0:12

69e minuut.
Klungelig pakt Von Erlach de bal. Solari bereikt de bal nog maar net als eerste. Solari passt de bal met de wreef. Pâslariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslariu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Facchinetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Solari onderschept slim de pass. Solari geeft een hoge lob. Pâslariu rent richting de bal. Pâslariu draait met de bal, schiet en ... Haller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Grant kopt de bal weg. Degiovani probeert de bal met de borst te controleren. Degiovani geeft de bal voor. Atanasijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasijević draait met de bal, schiet en ... Haller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Facchinetti de bal. Pâslariu rent richting de bal. Pâslariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - Razorblade FC 0:13

82e minuut.
Casquero geeft een lange en hoge pass. Atanasijević kopt de bal weg. Facchinetti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pâslariu is nu in balbezit. Pâslariu draait met de bal, schiet en ... Haller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blau Weiss Luzern 75%, Razorblade FC 25%.
Blau Weiss Luzern - Razorblade FC 0:13