Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OSU Beavers Dynamo Muri
Hergiswil Tactiek Phase 5 R
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
12 Buitenspel 3
68.2 gemiddelde waardering 66.2
very good Schieten formidable
outstanding Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


2e minuut.
dos Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Filli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. dos Santos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Modarelli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Spalding controleert de bal met de borst. Spalding draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Walcott is nu in balbezit. Walcott passt de bal zonder na te denken. Vercammen is nu in balbezit. Bisaz onderschept slim de pass. Bisaz draait met de bal, schiet en ... Marquet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Szadołowski onderschept slim de pass. dos Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. dos Santos passt de bal zonder na te denken. Frazzetto is nu in balbezit. Frazzetto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Dorko trapt de bal weg. Inworp. dos Santos met de inworp. Modarelli geeft een hoge lob. Frazzetto krijgt zijn hoofd ertegen. Dorko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSU Beavers 62%, Dynamo Muri 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OSU Beavers - Dynamo Muri 0:0

52e minuut.
Hudureanu geeft de bal voor. Frazzetto kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Korubinov. Korubinov krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Korubinov met een sublieme pass. Gründig rent richting de bal. Gründig speelt de bal door. Monczka rent richting de bal. Monczka draait met de bal, schiet en ... Marquet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Filli rent richting de bal. Gründig is nu in balbezit. Gründig met een sublieme pass. Monczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Monczka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
OSU Beavers - Dynamo Muri 1:0

62e minuut.
Landolf is nu in balbezit. Modarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Modarelli speelt de bal door. Spalding probeert de bal met de borst te controleren. Spalding schiet op doel. Dorko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Korubinov geeft de bal voor. Monczka controleert de bal met de borst. Met opzet legt Szadołowski zijn tegenspeler op de grond. Szadołowski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Miranda stond buitenspel. Milijaš maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Spalding kopt de bal weg. Frazzetto rent richting de bal. Frazzetto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Gäumann passt de bal in één keer door. Daar is Gründig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gründig geeft een hoge lob. Monczka springt en kopt de bal. Marquet maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSU Beavers 45%, Dynamo Muri 55%.
OSU Beavers - Dynamo Muri 1:0