Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Muri OSU Beavers
Phase 5 R Tactiek Hergiswil
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
64 gemiddelde waardering 68.9
outstanding Schieten formidable
very good Passen formidable
outstanding Verdedigen excellent


13e minuut.
Istomin is nu in balbezit. Istomin geeft een hoge lob. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda schiet op doel. Marquet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - OSU Beavers 0:1

15e minuut.
Landolf rent richting de bal. Landolf passt de bal zonder na te denken. Milijaš onderschept slim de pass. Monczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Monczka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Marquet trapt de bal weg van het doel. Landolf probeert naar een medespeler te passen. Frazzetto rent richting de bal. Frazzetto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Vercammen kopt de bal weg. Walcott geeft een hoge lob. Kerkhoffs probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Spalding bereikt de bal nog maar net als eerste. Spalding schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Walcott zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Modarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Modarelli passt de bal zonder na te denken. Walcott is nu in balbezit. Walcott geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Vercammen geeft de bal voor. Spalding bereikt de bal nog maar net als eerste. Istomin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Istomin krijgt een gele kaart. Spalding is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Spalding kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Dorko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Spalding bereikt de bal nog maar net als eerste. Spalding haalt uit met een fantastische trap. Dorko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dynamo Muri - OSU Beavers 1:1

38e minuut.
Modarelli is nu in balbezit. Modarelli passt de bal zonder na te denken. Walcott bereikt de bal nog maar net als eerste. Walcott geeft een hoge lob. Frazzetto maakt een snoekduik en kopt de bal. Dorko bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - OSU Beavers 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Muri 41%, OSU Beavers 59%.
Dynamo Muri - OSU Beavers 2:1

53e minuut.
Frazzetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gäumann rent richting de bal. Gäumann geeft een hoge lob. Monczka rent richting de bal. Monczka draait met de bal, schiet en ... Marquet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Miranda is nu in balbezit. Miranda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dynamo Muri - OSU Beavers 2:2

60e minuut.
Gründig is nu in balbezit. Gründig probeert naar een medespeler te passen. Monczka rent richting de bal. Monczka haalt uit met een fantastische trap. Marquet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - OSU Beavers 2:3

65e minuut.
Spalding rent richting de bal. Hendriksen is nu in balbezit. Spalding verovert de bal door een tackle van achteren. Spalding schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Frazzetto is nu in balbezit. Frazzetto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dynamo Muri - OSU Beavers 3:3

69e minuut.
Gäumann verovert de bal door een tackle van achteren. Gäumann geeft de bal voor. Gründig rent richting de bal. Gründig geeft een hoge lob. Miranda springt en kopt de bal. Marquet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Milijaš probeert naar een medespeler te passen. Szuprytowski heeft problemen om de bal te vangen. Bisaz is nu in balbezit. Miranda rent richting de bal. Miranda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Gründig is nu in balbezit. Vercammen onderschept slim de pass. Filli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Filli krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Gründig is nu in balbezit. Gründig geeft de bal voor. Miranda is nu in balbezit. Miranda haalt uit met een fantastische trap. Marquet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - OSU Beavers 3:4

88e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cach komt het veld opgelopen. Satılmaz komt het veld opgelopen. Modarelli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Istomin kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Spalding probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Spalding bereikt de bal nog maar net als eerste. Spalding draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dynamo Muri - OSU Beavers 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Muri 48%, OSU Beavers 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dynamo Muri - OSU Beavers 4:4