Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wengia Beerodolensis FC+Inter
dad Tactiek underberg
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
24 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.5 gemiddelde waardering 43.3
wonderbaarlijk Schieten solide
solide Passen matig
formidabel Verdedigen goed


4e minuut.
Desidério geeft de bal voor. Marcodona bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcodona met een sublieme pass. Trío Zabala geeft een lange en hoge pass. Margarini krijgt zijn hoofd ertegen. Nast kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Cwelik passt de bal met de wreef. Berecz is nu in balbezit. Berecz passt de bal in één keer door. Daar is Margarini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Margarini draait met de bal, schiet en ... Nast bokst de bal weg.

8e minuut.
Färberböck rent richting de bal. Sulaiman onderschept slim de pass. Sulaiman geeft een hoge lob. Marcodona bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcodona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wengia Beerodolensis - FC+Inter 1:0

10e minuut.
Marcodona met een sublieme pass. Margarini is nu in balbezit. Cwelik rent richting de bal. Margarini verovert de bal door een tackle van achteren. Margarini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Trío Zabala probeert naar een medespeler te passen. Ardon geeft een hoge lob. Margarini rent richting de bal. Margarini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wengia Beerodolensis - FC+Inter 2:0

17e minuut.
Sulaiman geeft een hoge lob. Calvo kopt de bal weg. Ardon geeft de bal voor. Margarini rent richting de bal. Margarini geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Sulaiman kopt de bal weg. Berecz rent richting de bal. Margarini is nu in balbezit. Margarini geeft een lange en hoge pass. Marcodona maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Desidério geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trío Zabala met een snelle inworp. Ardon rent richting de bal. Ardon geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Färberböck geeft een hoge lob. Machado geeft een lange en hoge pass. Marcodona is nu in balbezit. Marcodona haalt uit met een fantastische trap. Nast maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wengia Beerodolensis - FC+Inter 3:0

27e minuut.
Henchoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Henchoz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Berecz de bal. Berecz geeft een hoge lob. Marcodona maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Margarini bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wengia Beerodolensis - FC+Inter 4:0

32e minuut.
Inworp. Henchoz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ardon is nu in balbezit. Dupotey verovert de bal door een tackle van achteren. Dupotey geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Gürgüner probeert naar een medespeler te passen. Trío Zabala rent richting de bal. Mops verovert de bal door een tackle van achteren. Mops geeft een lange en hoge pass. Kaszás maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Trío Zabala passt de bal met de wreef. Margarini is nu in balbezit. Margarini passt de bal met de wreef. Marcodona rent richting de bal. Marcodona haalt uit met een fantastische trap. Nast bokst de bal weg.

40e minuut.
Doeltrap. Nast met een harde bal richting middenveld. Trío Zabala kopt de bal weg. Daar is Marcodona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcodona haalt uit met een fantastische trap. Nast verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Margarini is nu in balbezit. Margarini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Jardón verovert de bal door een tackle van achteren. Jardón met een sublieme pass. Trío Zabala speelt de bal door. Margarini is nu in balbezit. Margarini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Desidério rent richting de bal. Desidério geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Trío Zabala geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Marcodona rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wengia Beerodolensis - FC+Inter 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wengia Beerodolensis 40%, FC+Inter 60%.
FC Wengia Beerodolensis - FC+Inter 5:0

53e minuut.
Trío Zabala kopt de bal weg. Marcodona rent richting de bal. Desidério speelt de bal door. Marcodona bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcodona schiet op doel. Nast kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Machado geeft een hoge lob. Meistermacher rent richting de bal. Marcodona onderschept slim de pass. Marcodona haalt uit met een fantastische trap. Nast werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wengia Beerodolensis - FC+Inter 6:0

60e minuut.
Sulaiman verovert de bal door een tackle van achteren. Sulaiman geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Calvo de bal. Marcodona is nu in balbezit. Marcodona haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wengia Beerodolensis - FC+Inter 7:0

61e minuut.
Trío Zabala met een snelle inworp. Sulaiman rent richting de bal. Sulaiman speelt de bal door. Margarini is nu in balbezit. Margarini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Ardon is nu in balbezit. Ardon passt de bal zonder na te denken. Berecz rent richting de bal. Berecz geeft de bal voor. Marcodona springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Sulaiman onderschept slim de pass. Sulaiman speelt de bal door. Trío Zabala met een sublieme pass. Margarini is nu in balbezit. Margarini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Marcodona geeft een lange en hoge pass. Berecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Berecz passt de bal zonder na te denken. Margarini is nu in balbezit. Margarini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wengia Beerodolensis - FC+Inter 8:0

82e minuut.
Trío Zabala rent richting de bal. Trío Zabala passt de bal met de wreef. Daar is Margarini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Margarini schiet op doel. Calvo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wengia Beerodolensis - FC+Inter 9:0

88e minuut.
Marcodona verovert de bal door een tackle van achteren. Marcodona speelt de bal door. Margarini is nu in balbezit. Margarini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wengia Beerodolensis - FC+Inter 10:0

89e minuut.
Kaszás probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dupotey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcodona begaat een overtreding. Dupotey raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dupotey kan niet meer verder spelen. Turkyilmaz komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Färberböck probeert naar een medespeler te passen. Marcodona is nu in balbezit. Desidério begaat een overtreding. Desidério krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wengia Beerodolensis 45%, FC+Inter 55%.
FC Wengia Beerodolensis - FC+Inter 10:0