Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC+Inter FC Wengia Beerodolensis
underberg Tactiek dad
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 64.5
goed Schieten uitmuntend
matig Passen uitstekend
goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Margarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Margarini geeft een lange en hoge pass. Marcodona rent richting de bal. Marcodona haalt uit met een fantastische trap. Nast probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - FC Wengia Beerodolensis 0:1

4e minuut.
Trío Zabala passt de bal met de wreef. Marcodona bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcodona passt de bal met de wreef. Margarini is nu in balbezit. Margarini draait met de bal, schiet en ... Nast probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Margarini verovert de bal door een tackle van achteren. Margarini passt de bal met de wreef. Marcodona bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcodona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - FC Wengia Beerodolensis 0:2

11e minuut.
Meistermacher passt de bal zonder na te denken. Talpăiute bereikt de bal nog maar net als eerste. Talpăiute passt de bal zonder na te denken. Margarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Margarini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - FC Wengia Beerodolensis 0:3

15e minuut.
Marcodona rent richting de bal. Marcodona geeft de bal voor. Margarini heeft problemen om de bal te vangen. Margarini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Libar is nu in balbezit. Libar geeft de bal voor. Marcodona bereikt de bal nog maar net als eerste. Margarini rent richting de bal. Margarini schiet op doel. Nast bokst de bal weg.

18e minuut.
Machado is nu in balbezit. Berecz geeft een lange en hoge pass. Margarini kopt de bal weg. Daar is Marcodona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcodona draait met de bal, schiet en ... Nast kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - FC Wengia Beerodolensis 0:4

19e minuut.
Meistermacher heeft problemen om de bal te vangen. Margarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Meistermacher begaat een overtreding. Meistermacher krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Trío Zabala passt de bal met de wreef. Margarini rent richting de bal. Meistermacher begaat een overtreding. Meistermacher krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Margarini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sulaiman komt bij de bal en schiet. Nast kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marcodona is nu in balbezit. Marcodona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - FC Wengia Beerodolensis 0:5

23e minuut.
Marcodona kopt de bal weg. Trío Zabala rent richting de bal. Trío Zabala passt de bal in één keer door. Margarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Margarini schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - FC Wengia Beerodolensis 0:6

26e minuut.
Trío Zabala geeft een hoge lob. Daar is Turkyilmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Margarini is nu in balbezit. Margarini schiet op doel. Nast maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - FC Wengia Beerodolensis 0:7

27e minuut.
Libar speelt de bal door. Talpăiute bereikt de bal nog maar net als eerste. Talpăiute met een sublieme pass. Sulaiman is nu in balbezit. Sulaiman geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Doeltrap. Nast trapt de bal weg van het doel. Talpăiute kopt de bal weg. Margarini is nu in balbezit. Margarini draait met de bal, schiet en ... Nast probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Margarini speelt de bal door. Marcodona bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcodona haalt uit met een fantastische trap. Turkyilmaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nast probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - FC Wengia Beerodolensis 0:8

32e minuut.
Cwelik rent richting de bal. Marcodona verovert de bal door een tackle van achteren. Färberböck onderschept slim de pass. Margarini rent richting de bal. Margarini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sulaiman is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - FC Wengia Beerodolensis 0:9

41e minuut.
Mops rent richting de bal. Trío Zabala onderschept slim de pass. Trío Zabala geeft de bal voor. Margarini springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - FC Wengia Beerodolensis 0:10

43e minuut.
Machado passt de bal met de wreef. Berecz rent richting de bal. Berecz geeft een lange en hoge pass. Margarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Margarini schiet op doel. Nast probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC+Inter 66%, FC Wengia Beerodolensis 34%.
FC+Inter - FC Wengia Beerodolensis 0:10

46e minuut.
Lolua komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Berecz geeft een lange en hoge pass. Turkyilmaz heeft problemen om de bal te vangen. Margarini rent richting de bal. Margarini draait met de bal, schiet en ... Nast probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - FC Wengia Beerodolensis 0:11

52e minuut.
Trío Zabala geeft de bal voor. Henchoz rent richting de bal. Talpăiute onderschept slim de pass. Talpăiute geeft een hoge lob. Lolua krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - FC Wengia Beerodolensis 0:12

54e minuut.
Talpăiute speelt de bal door. Klungelig pakt Margarini de bal. Sulaiman rent richting de bal. Sulaiman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - FC Wengia Beerodolensis 0:13

56e minuut.
Berecz passt de bal met de wreef. Trío Zabala heeft problemen om de bal te vangen. Trío Zabala passt de bal in één keer door. Lolua rent richting de bal. Lolua haalt uit met een fantastische trap. Paal!

67e minuut.
Margarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Margarini speelt de bal door. Lolua is nu in balbezit. Lolua draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - FC Wengia Beerodolensis 0:14

71e minuut.
Lolua is nu in balbezit. Lolua passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Margarini de bal. Margarini schiet op doel. Nast maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - FC Wengia Beerodolensis 0:15

77e minuut.
Talpăiute probeert naar een medespeler te passen. Trío Zabala rent richting de bal. Trío Zabala speelt de bal door. Lolua is nu in balbezit. Lolua schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Nast speelt de bal door. Sulaiman kopt de bal weg. Margarini rent richting de bal. Margarini schiet op doel. Nast probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Turkyilmaz heeft problemen om de bal te vangen. Margarini rent richting de bal. Margarini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Machado passt de bal zonder na te denken. Sulaiman is nu in balbezit. Sulaiman passt de bal zonder na te denken. Margarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Margarini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC+Inter 64%, FC Wengia Beerodolensis 36%.
FC+Inter - FC Wengia Beerodolensis 0:15