Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Inowrocław 1984 Anonymous FC
Normal Tactiek Training
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
29 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 43
poor Schieten weak
weak Passen adequate
weak Verdedigen hopeless


3e minuut.
Jaggy rent richting de bal. Jaggy speelt de bal door. Cavegn rent richting de bal. Cavegn haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Jaggy bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaggy speelt de bal door. Cavegn is nu in balbezit. Cavegn schiet op doel. Bommel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inowrocław 1984 - Anonymous FC 1:0

6e minuut.
Hermann rent richting de bal. Hermann geeft een hoge lob. Frieden bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavegn onderschept slim de pass. Cavegn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Mischler met een snelle inworp. Stute is nu in balbezit. Dell`Acqua onderschept slim de pass. Dell`Acqua met een sublieme pass. Cavegn is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kernen is nu in balbezit. Dell`Acqua rent richting de bal. Dell`Acqua met een sublieme pass. Cavegn is nu in balbezit. Cavegn haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Stute rent richting de bal. Mischler onderschept slim de pass. Mischler geeft een lange en hoge pass. Bommel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cavegn maakt een snoekduik en kopt de bal. Bommel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inowrocław 1984 - Anonymous FC 2:0

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mischler met een snelle inworp. Dell`Acqua probeert naar een medespeler te passen. Cavegn is nu in balbezit. Cavegn draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Inworp. Mischler met een snelle inworp. Dell`Acqua probeert naar een medespeler te passen. Cavegn bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavegn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inowrocław 1984 - Anonymous FC 3:0

17e minuut.
Hermann passt de bal in één keer door. Vinopal heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Mischler met de inworp. Dell`Acqua speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Waser passt de bal in één keer door. Jaggy bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaggy passt de bal zonder na te denken. Cavegn bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavegn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Waser rent richting de bal. Bommel verovert de bal door een tackle van achteren. Bommel passt de bal zonder na te denken. Cavegn rent richting de bal. Cavegn haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Frischknecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Frischknecht draait met de bal, schiet en ... Paal!

29e minuut.
Inworp. Mischler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dell`Acqua is nu in balbezit. Dell`Acqua passt de bal in één keer door. Cavegn is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inowrocław 1984 - Anonymous FC 4:0

31e minuut.
Daar is Stoichkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mischler geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jaggy is nu in balbezit. Jaggy haalt uit met een fantastische trap. Bommel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Gauss bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauss passt de bal zonder na te denken. Cavegn bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavegn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inowrocław 1984 - Anonymous FC 5:0

38e minuut.
Frieden bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlovic begaat een overtreding. Frieden is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kernen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cavegn is nu in balbezit. Cavegn haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Bommel trapt de bal weg van het doel. Cavegn is nu in balbezit. Cavegn passt de bal in één keer door. Jaggy is nu in balbezit. Jaggy haalt uit met een fantastische trap. Bommel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Dell`Acqua de bal. Dell`Acqua schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Dell`Acqua rent richting de bal. Dell`Acqua passt de bal in één keer door. Jaggy rent richting de bal. Jaggy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Dell`Acqua rent richting de bal. Dell`Acqua geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jaggy de bal. Cavegn rent richting de bal. Cavegn haalt uit met een fantastische trap. Bommel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dell`Acqua rent richting de bal. Dell`Acqua draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inowrocław 1984 - Anonymous FC 6:0

45e minuut.
De Napoli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Inowrocław 1984 17%, Anonymous FC 83%.
FC Inowrocław 1984 - Anonymous FC 6:0

50e minuut.
Mischler geeft de bal voor. Jaggy kopt de bal weg. Dell`Acqua bereikt de bal nog maar net als eerste. Dell`Acqua schiet op doel. Bommel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inowrocław 1984 - Anonymous FC 7:0

60e minuut.
Waser bereikt de bal nog maar net als eerste. Waser probeert naar een medespeler te passen. Dell`Acqua is nu in balbezit. Dell`Acqua draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inowrocław 1984 - Anonymous FC 8:0

63e minuut.
Inworp. Như Khang komt het veld opgelopen. Jelonkowski komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Dell`Acqua speelt de bal door. Jaggy is nu in balbezit. Jaggy speelt de bal door. Cavegn heeft problemen om de bal te vangen. Cavegn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inowrocław 1984 - Anonymous FC 9:0

70e minuut.
Waser bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaggy speelt de bal door. Cavegn is nu in balbezit. Cavegn draait met de bal, schiet en ... Bommel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inowrocław 1984 - Anonymous FC 10:0

78e minuut.
Dell`Acqua rent richting de bal. Dell`Acqua speelt de bal door. Stute is nu in balbezit. Cavegn onderschept slim de pass. Cavegn draait met de bal, schiet en ... Bommel bokst de bal weg. Cavegn rent richting de bal. Cavegn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inowrocław 1984 - Anonymous FC 11:0

83e minuut.
Kernen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Frieden met een snelle inworp. Jaggy bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaggy passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cavegn de bal. Cavegn schiet op doel. Bommel bokst de bal weg.

86e minuut.
Cavegn is nu in balbezit. Frieden tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cavegn raakt geblesseerd tijdens het duel. Frischknecht zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jaggy is nu in balbezit. Jaggy haalt uit met een fantastische trap. Bommel bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Inowrocław 1984 18%, Anonymous FC 82%.
FC Inowrocław 1984 - Anonymous FC 11:0