Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lengnau SSC Breiti
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 20.4
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Karlen geeft een lange en hoge pass. Daar is Büttler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flammer rent richting de bal. Flammer haalt uit met een fantastische trap. Rambo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Wälti trapt de bal weg. Iff is nu in balbezit. Flammer maakt een afschuwelijke overtreding. Flammer krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Messer geeft een hoge lob. Colatrella is nu in balbezit. Colatrella passt de bal in één keer door. Aalai is nu in balbezit. Aalai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Allemann is nu in balbezit. Colatrella verovert de bal door een tackle van achteren. Colatrella passt de bal zonder na te denken. Aalai rent richting de bal. Aalai haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Unternährer speelt de bal door. Iff bereikt de bal nog maar net als eerste. Iff speelt de bal door. Aalai rent richting de bal. Aalai draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Eichenberger met de inworp. Colatrella bereikt de bal nog maar net als eerste. Imboden legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Colatrella is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Colatrella neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Wälti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Colatrella rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lengnau - SSC Breiti 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lengnau 50%, SSC Breiti 50%.
FC Lengnau - SSC Breiti 1:0

51e minuut.
Uhlmann is nu in balbezit. Uhlmann geeft een hoge lob. Klungelig pakt Iff de bal. Flammer rent richting de bal. Flammer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Imboden geeft een lange en hoge pass. Messer kopt de bal weg. Flammer met een sublieme pass. Quadri bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lengnau - SSC Breiti 1:1

57e minuut.
Colatrella rent richting de bal. Macaluso verovert de bal door een tackle van achteren. Macaluso geeft een hoge lob. Quadri rent richting de bal. Quadri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Rambo trapt de bal weg van het doel. Macaluso kopt de bal weg. Unternährer kan de bal niet met de borst controleren. Flammer rent richting de bal. Flammer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Rambo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Quadri rent richting de bal. Flammer is nu in balbezit. Birkenstock rent richting de bal. Flammer onderschept slim de pass. Flammer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Knochenbrecher rent richting de bal. Colatrella rent richting de bal. Colatrella met een sublieme pass. Aalai bereikt de bal nog maar net als eerste. Aalai draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lengnau - SSC Breiti 2:1

86e minuut.
Furrer kopt de bal weg. Allemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemann met een sublieme pass. Quadri rent richting de bal. Quadri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lengnau - SSC Breiti 2:2

89e minuut.
Herren onderschept slim de pass. Herren passt de bal in één keer door. Aalai is nu in balbezit. Aalai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lengnau - SSC Breiti 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lengnau 57%, SSC Breiti 43%.
FC Lengnau - SSC Breiti 3:2