Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 19:25
  • Competitiewedstrijd: 1. Liga.04
  • Stadion: Sedna Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
Sedna Walzenhausen
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 14
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
hopeless Verdedigen hopeless


6e minuut.
Jaun met de inworp. Nast bereikt de bal nog maar net als eerste. Imfeld tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Imfeld krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Helios geeft een hoge lob. Inworp. Jaun met een snelle inworp. Imfeld rent richting de bal. Imfeld schiet op doel. Niedermann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

17e minuut.
Jaeger probeert de bal aan de voet te houden. Morisod is nu in balbezit. Jaeger schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jaeger is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

20e minuut.
Guggisberg rent richting de bal. Mast probeert naar een medespeler te passen. Thierstein is nu in balbezit. Guggisberg onderschept slim de pass. Guggisberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Salis rent richting de bal. Schönwetter is nu in balbezit. Schönwetter probeert naar een medespeler te passen. Guggisberg is nu in balbezit. Guggisberg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Daar is Morisod, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thierstein rent richting de bal. Morisod tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morisod krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Blocher rent richting de bal. Blocher probeert naar een medespeler te passen. Stocklasa geeft een lange en hoge pass. Nast is nu in balbezit. Nast schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sedna 45%, Walzenhausen 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sedna - Walzenhausen 0:0

51e minuut.
Ehrlich is nu in balbezit. Ehrlich geeft een hoge lob. Jaun rent richting de bal. Jaun passt de bal zonder na te denken. Daar is Helios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lozza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sedna - Walzenhausen 1:0

61e minuut.
Helios onderschept slim de pass. Helios speelt de bal door. Guggisberg is nu in balbezit. Guggisberg haalt uit met een fantastische trap. Hilfiker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sedna - Walzenhausen 1:1

70e minuut.
Morisod bereikt de bal nog maar net als eerste. Stocklasa geeft een hoge lob. Hasler rent richting de bal. Ehrlich onderschept slim de pass. Ehrlich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Wolf rent richting de bal. Imfeld is nu in balbezit. Imfeld geeft de bal voor. Ehrlich is nu in balbezit. Ehrlich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Nast probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morisod is nu in balbezit. Morisod probeert naar een medespeler te passen. Ehrlich rent richting de bal. Ehrlich haalt uit met een fantastische trap. Niedermann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sedna 28%, Walzenhausen 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sedna - Walzenhausen 1:1