Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 19:26
  • Competitiewedstrijd: 1. Liga.05
  • Stadion: Seelengrill
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 37907
FC Scheibenwischer FC Balotelli
windblume Tactiek Supermario_1
63% Balbezit 37%
37% Spel op eigen helft 63%
21 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 18.4
adequate Schieten weak
good Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Kehrli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mollard bereikt de bal nog maar net als eerste. Schatten onderschept slim de pass. Dick is nu in balbezit. Dick schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scheibenwischer - FC Balotelli 1:0

13e minuut.
Uebersax probeert naar een medespeler te passen. Schatten bereikt de bal nog maar net als eerste. Schatten probeert naar een medespeler te passen. Dick bereikt de bal nog maar net als eerste. Dick draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scheibenwischer - FC Balotelli 2:0

15e minuut.
Balduzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kern onderschept slim de pass. Kern geeft de bal voor. Dick bereikt de bal nog maar net als eerste. Dick schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scheibenwischer - FC Balotelli 3:0

34e minuut.
Savic verovert de bal door een tackle van achteren. Savic probeert naar een medespeler te passen. Dick bereikt de bal nog maar net als eerste. Dick draait met de bal, schiet en ... Rosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scheibenwischer - FC Balotelli 4:0

35e minuut.
Savic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sauber is nu in balbezit. Sauber passt de bal met de wreef. Schnapsdrossel rent richting de bal. Schnapsdrossel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Nussbaum geeft een lange en hoge pass. Lama kopt de bal weg. Dick is nu in balbezit. Dick draait met de bal, schiet en ... Rosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Scheibenwischer 43%, FC Balotelli 57%.
FC Scheibenwischer - FC Balotelli 4:0

46e minuut.
Schatten verovert de bal door een tackle van achteren. Schatten passt de bal in één keer door. Dick rent richting de bal. Dick schiet op doel. Rosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scheibenwischer - FC Balotelli 5:0

48e minuut.
Schleck speelt de bal door. Uebersax rent richting de bal. Uebersax passt de bal in één keer door. Dick rent richting de bal. Dick haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Depp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cantaluppi komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Dick rent richting de bal. Schnapsdrossel rent richting de bal. Schnapsdrossel passt de bal zonder na te denken. Dick rent richting de bal. Dick draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Schnapsdrossel bereikt de bal nog maar net als eerste. Schnapsdrossel geeft de bal voor. Mollard heeft problemen om de bal te vangen. Schatten bereikt de bal nog maar net als eerste. Schatten draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scheibenwischer - FC Balotelli 6:0

70e minuut.
Balsiger komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Lama heeft problemen om de bal te vangen. Dick bereikt de bal nog maar net als eerste. Schnapsdrossel rent richting de bal. Schnapsdrossel schiet op doel. Rosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scheibenwischer - FC Balotelli 7:0

80e minuut.
Doeltrap. Kuschler komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Lama met een snelle inworp. Rattenjunge is nu in balbezit. Rattenjunge passt de bal in één keer door. Dick rent richting de bal. Dick draait met de bal, schiet en ... Rosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Depp met een sublieme pass. Schnapsdrossel bereikt de bal nog maar net als eerste. Schnapsdrossel passt de bal in één keer door. Schatten is nu in balbezit. Schatten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scheibenwischer - FC Balotelli 8:0

87e minuut.
Daar is Rattenjunge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nussbaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Nussbaum geeft een hoge lob. Dick is nu in balbezit. Dick haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scheibenwischer - FC Balotelli 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Scheibenwischer 31%, FC Balotelli 69%.
FC Scheibenwischer - FC Balotelli 9:0