Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ajgail FC Ruopigen 15
Normal Tactiek 433
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Saner bereikt de bal nog maar net als eerste. Saner geeft de bal voor. Solari kopt de bal weg. Conzett bereikt de bal nog maar net als eerste. Conzett schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kummer is nu in balbezit. Kummer geeft de bal voor. Conzett heeft problemen om de bal te vangen. Fürst bereikt de bal nog maar net als eerste. Fürst draait met de bal, schiet en ... Solari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Yang passt de bal met de wreef. Saner speelt de bal door. Klungelig pakt Conzett de bal. Conzett haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajgail - FC Ruopigen 15 1:0

28e minuut.
Messer heeft problemen om de bal te vangen. Mönch is nu in balbezit. Mönch passt de bal in één keer door. Bäffler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bäffler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Conzett bereikt de bal nog maar net als eerste. Kummer is nu in balbezit. Conzett onderschept slim de pass. Conzett schiet op doel. Solari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajgail - FC Ruopigen 15 2:0

40e minuut.
Yang is nu in balbezit. Fürst verovert de bal door een tackle van achteren. Fürst met een sublieme pass. Conzett rent richting de bal. Conzett haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ajgail 43%, FC Ruopigen 15 57%.
FC Ajgail - FC Ruopigen 15 2:0

53e minuut.
Paganini geeft een lange en hoge pass. Conzett bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang verovert de bal door een tackle van achteren. Fürst bereikt de bal nog maar net als eerste. Fürst haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Kornmann geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Messer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mönch rent richting de bal. Mönch draait met de bal, schiet en ... Tsawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Fürst raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Eder komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ajgail 34%, FC Ruopigen 15 66%.
FC Ajgail - FC Ruopigen 15 2:0