Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Metal-Warriors Loyaltyr fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


10e minuut.
Muff onderschept slim de pass. Muff geeft de bal voor. Dewarrat kopt de bal weg. Daar is Bürgi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bürgi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Metal-Warriors - Loyaltyr fc 0:1

17e minuut.
Rotanzi met een sublieme pass. Kurzweg is nu in balbezit. Kurzweg met een sublieme pass. Sirci rent richting de bal. Sirci geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Daar is Banner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurzweg onderschept slim de pass. Kurzweg passt de bal zonder na te denken. La Placa bereikt de bal nog maar net als eerste. La Placa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Metal-Warriors - Loyaltyr fc 0:2

35e minuut.
Saubermann passt de bal in één keer door. Bonzan geeft een lange en hoge pass. Banner kopt de bal weg. Bürgi rent richting de bal. Bürgi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metal-Warriors 61%, Loyaltyr fc 39%.
Metal-Warriors - Loyaltyr fc 0:2

54e minuut.
Grümpel rent richting de bal. Grümpel geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Banner de bal onder controle te krijgen. Saubermann is nu in balbezit. Saubermann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Laub heeft problemen om de bal te vangen. Vonhinten bereikt de bal nog maar net als eerste. Laub bereikt de bal nog maar net als eerste. Laub geeft een lange en hoge pass. Vonhinten geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Vonhinten probeert naar een medespeler te passen. Solèr is nu in balbezit. Rotanzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Solèr verovert de bal door een tackle van achteren. Solèr schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Isaak rent richting de bal. Isaak passt de bal in één keer door. Rotanzi rent richting de bal. Saubermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Saubermann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Daar is Banner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bürgi onderschept slim de pass. Bürgi met een sublieme pass. La Placa rent richting de bal. La Placa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metal-Warriors 40%, Loyaltyr fc 60%.
Metal-Warriors - Loyaltyr fc 0:2