Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SWAGLORDS Ameisenhaufen
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Ohrel speelt de bal door. Fracheboud is nu in balbezit. Schaller is nu in balbezit. Fracheboud onderschept slim de pass. Fracheboud draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Quadri kopt de bal weg. Klungelig pakt Fryand de bal. Pauli speelt de bal door. Honegger is nu in balbezit. Honegger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ohrel passt de bal in één keer door. Bechstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohrel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ohrel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SWAGLORDS 48%, Ameisenhaufen 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC SWAGLORDS - Ameisenhaufen 0:0

51e minuut.
Schwegler passt de bal met de wreef. Zuffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuffi met een sublieme pass. Honegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Honegger schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Althaus kopt de bal weg. Schmidiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmidiger met een sublieme pass. Fracheboud bereikt de bal nog maar net als eerste. Fracheboud draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Röthlisberger passt de bal met de wreef. Zuffi rent richting de bal. Zuffi probeert naar een medespeler te passen. Honegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Honegger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Zuffi passt de bal in één keer door. Quadri rent richting de bal. Quadri passt de bal zonder na te denken. Honegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Honegger draait met de bal, schiet en ... Marbach bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SWAGLORDS - Ameisenhaufen 1:0

84e minuut.
Schaller rent richting de bal. Schaller geeft een hoge lob. Quadri kopt de bal weg. Ohrel is nu in balbezit. Ohrel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC SWAGLORDS - Ameisenhaufen 1:1

87e minuut.
Bechstein probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ohrel speelt de bal door. Engel is nu in balbezit. Fracheboud onderschept slim de pass. Fracheboud schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SWAGLORDS 45%, Ameisenhaufen 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC SWAGLORDS - Ameisenhaufen 1:1