Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zug94 BORUSSIA MILANO
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 15.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


20e minuut.
Maibach geeft een hoge lob. Ingold is nu in balbezit. Ingold probeert naar een medespeler te passen. Oppliger rent richting de bal. Oppliger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Balmer geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ingold met een snelle inworp. Hunger heeft problemen om de bal te vangen. Hunger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Löffel met een harde bal richting middenveld. Ingold kopt de bal weg. Oppliger is nu in balbezit. Oppliger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Läuppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maibach is nu in balbezit. Maibach passt de bal met de wreef. Kyuss is nu in balbezit. Kyuss haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Löffel met een harde bal richting middenveld. Läuppi kopt de bal weg. Klungelig pakt Inler de bal. Kyuss is nu in balbezit. Kyuss haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Silberbach speelt de bal door. Hunger rent richting de bal. Hunger passt de bal zonder na te denken. Oppliger rent richting de bal. Oppliger haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Läuppi met een sublieme pass. Rüttimann rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kyuss. Kyuss krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zug94 47%, BORUSSIA MILANO 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Zug94 - BORUSSIA MILANO 0:0

51e minuut.
Lama is nu in balbezit. Maibach rent richting de bal. Lama tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maibach moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Maibach kan niet meer verder spelen. Furrer komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Furrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Silberling verovert de bal door een tackle van achteren. Silberling met een sublieme pass. Kyuss bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyuss haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Inler rent richting de bal. Kyuss bereikt de bal nog maar net als eerste. Inler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyuss onderschept slim de pass. Kyuss schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Inler passt de bal zonder na te denken. Dotter heeft problemen om de bal te vangen. Kyuss is nu in balbezit. Kyuss draait met de bal, schiet en ... Dotter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hirschi bokst de bal weg.

72e minuut.
Ingold geeft een lange en hoge pass. Wagner met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Balmer de bal onder controle te krijgen. Oppliger rent richting de bal. Oppliger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zug94 51%, BORUSSIA MILANO 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Zug94 - BORUSSIA MILANO 0:0