Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BORUSSIA MILANO FC Zug94
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Oppliger haalt uit met een fantastische trap. Balmer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ingold neemt de hoekschop. Wagner maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Läuppi heeft problemen om de bal te vangen. Rau met een sublieme pass. Oppliger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunger rent richting de bal. Hunger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Lama verovert de bal door een tackle van achteren. Lama speelt de bal door. Daar is Furrer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oppliger bereikt de bal nog maar net als eerste. Oppliger draait met de bal, schiet en ... Löffel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BORUSSIA MILANO - FC Zug94 0:1

42e minuut.
Ingold geeft een lange en hoge pass. Kyuss rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rau. Kyuss moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kyuss kan niet meer verder spelen. Beutler komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Silberling kopt de bal weg. Silberbach heeft problemen om de bal te vangen. Kubic rent richting de bal. Kubic geeft een hoge lob. Klungelig pakt Beutler de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BORUSSIA MILANO 54%, FC Zug94 46%.
BORUSSIA MILANO - FC Zug94 0:1

54e minuut.
Läuppi haalt uit met een fantastische trap. Fankhauser kopt de bal weg. Furrer rent richting de bal. Läuppi onderschept slim de pass. Läuppi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Lama passt de bal in één keer door. Furrer rent richting de bal. Furrer speelt de bal door. Oppliger bereikt de bal nog maar net als eerste. Oppliger schiet op doel. Löffel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Ingold bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingold passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Balmer de bal. Hunger rent richting de bal. Hunger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Na een snelle pass probeert Erb de bal onder controle te krijgen. Inworp. Furrer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ingold bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingold geeft een hoge lob. Löffel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Silberling bereikt de bal nog maar net als eerste. Silberling geeft de bal voor. Inler bereikt de bal nog maar net als eerste. Beutler onderschept slim de pass. Beutler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Furrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Furrer met een sublieme pass. Oppliger is nu in balbezit. Oppliger draait met de bal, schiet en ... Löffel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BORUSSIA MILANO - FC Zug94 0:2

86e minuut.
Ingold geeft de bal voor. Kopp is nu in balbezit. Wagner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wagner krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Beutler geeft een lange en hoge pass. Erb is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Erb geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Silberling maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BORUSSIA MILANO 56%, FC Zug94 44%.
BORUSSIA MILANO - FC Zug94 0:2