Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ajgail Metal-Warriors
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Tsawa trapt de bal weg. Saubermann kopt de bal weg. Laub is nu in balbezit. Solèr verovert de bal door een tackle van achteren. Solèr haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Daar is Meister, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solèr onderschept slim de pass. Solèr speelt de bal door. Saubermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Saubermann draait met de bal, schiet en ... Tsawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Samstag heeft problemen om de bal te vangen. Solari is nu in balbezit. Solari passt de bal in één keer door. Conzett bereikt de bal nog maar net als eerste. Conzett haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Laub trapt de bal weg van het doel. Fürst kopt de bal weg. Klungelig pakt Saubermann de bal. Saubermann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajgail - Metal-Warriors 0:1

26e minuut.
Banner passt de bal zonder na te denken. Paganini bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Padrun krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Fürst bereikt de bal nog maar net als eerste. Fürst speelt de bal door. Salvisberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Conzett is nu in balbezit. Conzett schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ajgail - Metal-Warriors 1:1

41e minuut.
Miéville probeert naar een medespeler te passen. Zanetti kopt de bal weg. Zappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fürst verovert de bal door een tackle van achteren. Fürst draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ajgail 57%, Metal-Warriors 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Ajgail - Metal-Warriors 1:1

48e minuut.
Isaak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saubermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Saubermann passt de bal zonder na te denken. Solèr is nu in balbezit. Solèr draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Zanetti rent richting de bal. Isaak verovert de bal door een tackle van achteren. Meister tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Meister krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ajgail 47%, Metal-Warriors 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Ajgail - Metal-Warriors 1:1