Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Loyaltyr fc FC Ruopigen 15
Normal Tactiek 433
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 16.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Wölfli bereikt de bal nog maar net als eerste. Enzian onderschept slim de pass. Enzian geeft de bal voor. Daar is Saner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. La Placa rent richting de bal. Paal! La Placa rent richting de bal. La Placa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Loyaltyr fc - FC Ruopigen 15 1:0

10e minuut.
Enzian controleert de bal met de borst. Messer is nu in balbezit. Yang probeert naar een medespeler te passen. Mönch rent richting de bal. Mönch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Fasel rent richting de bal. Fasel geeft de bal voor. Klungelig pakt Mönch de bal. Messer is nu in balbezit. Messer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Fasel geeft een lange en hoge pass. Inworp. Di Vito met een snelle inworp. Bürgi is nu in balbezit. Bürgi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Fasel geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Di Vito met de inworp. Bürgi is nu in balbezit. Bürgi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kistler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bäffler onderschept slim de pass. Bäffler speelt de bal door. Mönch bereikt de bal nog maar net als eerste. Mönch haalt uit met een fantastische trap. Magnin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bäffler rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loyaltyr fc 47%, FC Ruopigen 15 53%.
Loyaltyr fc - FC Ruopigen 15 1:0

49e minuut.
Enzian rent richting de bal. Enzian passt de bal in één keer door. Laub bereikt de bal nog maar net als eerste. Messer is nu in balbezit. Messer passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Loyaltyr fc - FC Ruopigen 15 1:1

62e minuut.
Rotanzi passt de bal in één keer door. Bürgi is nu in balbezit. Yang schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Yang moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Yang schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

63e minuut.
Bürgi rent richting de bal. Bürgi passt de bal met de wreef. Di Vito rent richting de bal. Di Vito haalt uit met een fantastische trap. Saner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Een oude blessure zorgt ervoor dat Solari niet meer kan verder spelen. Rätz komt het veld opgelopen.

86e minuut.
La Placa met een sublieme pass. Bürgi is nu in balbezit. La Placa is nu in balbezit. La Placa draait met de bal, schiet en ... Rätz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loyaltyr fc 42%, FC Ruopigen 15 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Loyaltyr fc - FC Ruopigen 15 1:1