Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ruopigen 15 Loyaltyr fc
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten matig
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Enzian onderschept slim de pass. Sirci rent richting de bal. Sirci speelt de bal door. Bürgi rent richting de bal. Bürgi probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Fasel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sordet komt het veld opgelopen. Laub met een snel genomen vrije trap. Limbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Knüsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bürgi verovert de bal door een tackle van achteren. Bürgi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Sirci probeert naar een medespeler te passen. Rotanzi rent richting de bal. Rotanzi speelt de bal door. Limbach is nu in balbezit. Limbach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ruopigen 15 - Loyaltyr fc 0:1

13e minuut.
Di Vito geeft een hoge lob. Mönch bereikt de bal nog maar net als eerste. Enzian bereikt de bal nog maar net als eerste. Mönch verovert de bal door een tackle van achteren. Mönch schiet op doel. Magnin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bäffler rent richting de bal. Bäffler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ruopigen 15 - Loyaltyr fc 1:1

16e minuut.
Knüsel geeft een hoge lob. Mönch rent richting de bal. Bonzan is nu in balbezit. Mönch verovert de bal door een tackle van achteren. Mönch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Rotanzi onderschept slim de pass. Rotanzi met een sublieme pass. Kummer is nu in balbezit. Limbach onderschept slim de pass. Limbach draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Rotanzi heeft problemen om de bal te vangen. Messer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mönch is nu in balbezit. Bäffler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bäffler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ruopigen 15 51%, Loyaltyr fc 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Ruopigen 15 - Loyaltyr fc 1:1

49e minuut.
Rotanzi speelt de bal door. Daar is Bäffler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bäffler met een sublieme pass. Messer bereikt de bal nog maar net als eerste. Messer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Klungelig pakt Enzian de bal. Wölfli is nu in balbezit. Enzian begaat een overtreding. Enzian krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ruopigen 15 41%, Loyaltyr fc 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Ruopigen 15 - Loyaltyr fc 1:1