Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BORUSSIA MILANO FC SWAGLORDS
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kyuss bereikt de bal nog maar net als eerste. Läuppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuffi onderschept slim de pass. Kyuss verovert de bal door een tackle van achteren. Kyuss draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Frauchiger trapt de bal weg. Silberling kopt de bal weg. Daar is Kyuss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kyuss schiet op doel. Frauchiger maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Kubic met een sublieme pass. Kyuss is nu in balbezit. Bechstein onderschept slim de pass. Läuppi rent richting de bal. Läuppi draait met de bal, schiet en ... Frauchiger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Schwegler rent richting de bal. Läuppi verovert de bal door een tackle van achteren. Läuppi passt de bal zonder na te denken. Kyuss bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyuss draait met de bal, schiet en ... Frauchiger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Schaller heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Bechstein passt de bal zonder na te denken. Pauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauli passt de bal in één keer door. Lötscher rent richting de bal. Lötscher schiet op doel. Löffel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Kyuss is nu in balbezit. Zuffi onderschept slim de pass. Zuffi speelt de bal door. Lötscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Lötscher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Silberling geeft de bal voor. Waffler kopt de bal weg. Engel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kyuss rent richting de bal. Kyuss draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BORUSSIA MILANO - FC SWAGLORDS 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BORUSSIA MILANO 38%, FC SWAGLORDS 62%.
BORUSSIA MILANO - FC SWAGLORDS 1:0

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Röthlisberger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lama bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauli onderschept slim de pass. Pauli geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Bechstein probeert naar een medespeler te passen. Quadri is nu in balbezit. Quadri passt de bal in één keer door. Lötscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Lötscher schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Läuppi passt de bal zonder na te denken. Erb is nu in balbezit. Erb met een sublieme pass. Läuppi is nu in balbezit. Läuppi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BORUSSIA MILANO - FC SWAGLORDS 2:0

75e minuut.
Schwegler raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Venzin komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Röthlisberger onderschept slim de pass. Röthlisberger passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pauli de bal. Lötscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Lötscher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Quadri is nu in balbezit. Quadri geeft de bal voor. Venzin geeft de bal voor. Pauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauli schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BORUSSIA MILANO - FC SWAGLORDS 2:1

84e minuut.
Lama rent richting de bal. Röthlisberger onderschept slim de pass. Röthlisberger geeft de bal voor. Lötscher rent richting de bal. Lötscher draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Läuppi rent richting de bal. Läuppi geeft een lange en hoge pass. Kubic is nu in balbezit. Kubic geeft de bal voor. Daar is Schaller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kyuss rent richting de bal. Kyuss schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BORUSSIA MILANO - FC SWAGLORDS 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BORUSSIA MILANO 60%, FC SWAGLORDS 40%.
BORUSSIA MILANO - FC SWAGLORDS 3:1