Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Metal-Warriors Ameisenhaufen
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Saubermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Saubermann schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ilg de bal onder controle te krijgen. Vonhinten is nu in balbezit. Vonhinten draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Fryand bereikt de bal nog maar net als eerste. Vonhinten verovert de bal door een tackle van achteren. Vonhinten passt de bal met de wreef. Solèr bereikt de bal nog maar net als eerste. Solèr schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Huber bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmidiger verovert de bal door een tackle van achteren. Fracheboud is nu in balbezit. Ohrel rent richting de bal. Ohrel draait met de bal, schiet en ... Miéville bokst de bal weg.

41e minuut.
Solèr is nu in balbezit. Ilg bereikt de bal nog maar net als eerste. Solèr onderschept slim de pass. Saubermann rent richting de bal. Saubermann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metal-Warriors 45%, Ameisenhaufen 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Metal-Warriors - Ameisenhaufen 0:0

48e minuut.
Isaak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Stuber de bal. Solèr bereikt de bal nog maar net als eerste. Solèr schiet op doel. Marbach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Metal-Warriors - Ameisenhaufen 1:0

50e minuut.
Padrun geeft de bal voor. Schmidiger is nu in balbezit. Huber schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Huber krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Fryand is nu in balbezit. Saubermann verovert de bal door een tackle van achteren. Zollinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Saubermann onderschept slim de pass. Saubermann schiet op doel. Marbach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Solèr rent richting de bal. Solèr haalt uit met een fantastische trap. Marbach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Fryand geeft een hoge lob. Padrun kopt de bal weg. Banner is nu in balbezit. Ohrel onderschept slim de pass. Ohrel geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Solèr rent richting de bal. Solèr draait met de bal, schiet en ... Ilg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Banner rent richting de bal. Banner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Metal-Warriors - Ameisenhaufen 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metal-Warriors 45%, Ameisenhaufen 55%.
Metal-Warriors - Ameisenhaufen 2:0