Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zug94 FC Ajgail
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Inler geeft een lange en hoge pass. Ingold is nu in balbezit. Meister tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Meister krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Meister bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanetti geeft een hoge lob. Daar is Dotter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conzett is nu in balbezit. Conzett haalt uit met een fantastische trap. Hirschi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Solari kopt de bal weg. Inler is nu in balbezit. Conzett onderschept slim de pass. Conzett haalt uit met een fantastische trap. Hirschi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zug94 - FC Ajgail 0:1

12e minuut.
Fuchs geeft een hoge lob. Inworp. Ingold zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hunger rent richting de bal. Hunger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Hunger onderschept slim de pass. Hunger met een sublieme pass. Fürst heeft problemen om de bal te vangen. Conzett rent richting de bal. Conzett draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Maibach rent richting de bal. Fürst rent richting de bal. Fürst passt de bal met de wreef. Conzett heeft problemen om de bal te vangen. Conzett draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Laportosa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salvisberg met de inworp. Fürst rent richting de bal. Fürst haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Hirschi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Dotter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Maibach bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanetti onderschept slim de pass. Zanetti probeert naar een medespeler te passen. Hunger is nu in balbezit. Hunger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zug94 54%, FC Ajgail 46%.
FC Zug94 - FC Ajgail 0:1

51e minuut.
Laportosa probeert naar een medespeler te passen. Ingold rent richting de bal. Ingold speelt de bal door. Klungelig pakt Oppliger de bal. Oppliger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Wagner rent richting de bal. Paganini onderschept slim de pass. Paganini geeft een lange en hoge pass. Conzett rent richting de bal. Conzett draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Maibach is nu in balbezit. Maibach geeft een hoge lob. Inworp. Paganini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rau onderschept slim de pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Conzett probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Conzett rent richting de bal. Conzett draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zug94 - FC Ajgail 0:2

67e minuut.
Zanetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanetti geeft een lange en hoge pass. Dotter is nu in balbezit. Conzett verovert de bal door een tackle van achteren. Conzett haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Meister bereikt de bal nog maar net als eerste. Meister geeft de bal voor. Klungelig pakt Maibach de bal. Fürst bereikt de bal nog maar net als eerste. Fürst draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zug94 - FC Ajgail 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zug94 48%, FC Ajgail 52%.
FC Zug94 - FC Ajgail 0:3