Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perskindol-United FC Saufhampton
4-3-3 ufe abe Tactiek spongebob
58% Balbezit 42%
18% Spel op eigen helft 82%
23 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
49.5 gemiddelde waardering 35.5
formidabel Schieten matig
redelijk Passen redelijk
solide Verdedigen matig


16e minuut.
Peters onderschept slim de pass. Peters met een sublieme pass. Schnell probeert naar een medespeler te passen. Schweizer rent richting de bal. Schweizer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Valente controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Schwizer maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Herr kopt de bal weg. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Schnell passt de bal zonder na te denken. Herr bereikt de bal nog maar net als eerste. Rothenbuhler bereikt de bal nog maar net als eerste. Herr verovert de bal door een tackle van achteren. Herr haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Schweizer rent richting de bal. Peters onderschept slim de pass. Schnell verovert de bal door een tackle van achteren. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Radil probeert naar een medespeler te passen. Rothenbuhler rent richting de bal. Schweizer onderschept slim de pass. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. Wachaczewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - FC Saufhampton 1:0

41e minuut.
Valente heeft problemen om de bal te vangen. Gort bereikt de bal nog maar net als eerste. Gort passt de bal met de wreef. Herr rent richting de bal. Herr haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wachaczewski trapt de bal weg. Wehrli kopt de bal weg. Thomet is nu in balbezit. Thomet geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Radil bereikt de bal nog maar net als eerste. Radil schiet op doel. Peters probeert naar een medespeler te passen. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - FC Saufhampton 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perskindol-United 13%, FC Saufhampton 87%.
Perskindol-United - FC Saufhampton 2:0

46e minuut.
Daar is Peters, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peters probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fricek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schweizer rent richting de bal. Schweizer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Rothenbuhler rent richting de bal. Rothenbuhler geeft een lange en hoge pass. Herr probeert de bal aan de voet te houden. Schnell rent richting de bal. Schnell geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Radil rent richting de bal. Radil geeft de bal voor. Schweizer rent richting de bal. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. Wachaczewski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Venzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Venzin geeft een hoge lob. Häny geeft een hoge lob. Schweizer rent richting de bal. Schweizer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Schnell is nu in balbezit. Schnell passt de bal met de wreef. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer draait met de bal, schiet en ... Wachaczewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Peters heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Wehrli verovert de bal door een tackle van achteren. Wehrli met een sublieme pass. Fricek bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer onderschept slim de pass. Schweizer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Thomet heeft problemen om de bal te vangen. Thomet passt de bal in één keer door. Schnell probeert naar een medespeler te passen. Graf bereikt de bal nog maar net als eerste. Graf geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Schwizer geeft een hoge lob. Inworp. Meyer met de inworp. Mihranyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihranyan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Schnell onderschept slim de pass. Schnell passt de bal in één keer door. Schweizer rent richting de bal. Schweizer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - FC Saufhampton 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perskindol-United 23%, FC Saufhampton 77%.
Perskindol-United - FC Saufhampton 3:0