Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flying Hirsch BH Fanaticos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


10e minuut.
D’Amico probeert naar een medespeler te passen. Reiter heeft problemen om de bal te vangen. Colatrella is nu in balbezit. Reiter verovert de bal door een tackle van achteren. Reiter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Klungelig pakt Tsawa de bal. Grüter rent richting de bal. Grüter probeert naar een medespeler te passen. May bereikt de bal nog maar net als eerste. May schiet op doel. Flügister bokst de bal weg.

17e minuut.
Gigante passt de bal zonder na te denken. Zellweger rent richting de bal. Zellweger passt de bal in één keer door. May rent richting de bal. May draait met de bal, schiet en ... Flügister probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Gigante rent richting de bal. Gigante met een sublieme pass. Reiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flying Hirsch - BH Fanaticos 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flying Hirsch 50%, BH Fanaticos 50%.
Flying Hirsch - BH Fanaticos 0:1

59e minuut.
Grümpi geeft een lange en hoge pass. Eggert bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Perez krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Colatrella is nu in balbezit. Gigante verovert de bal door een tackle van achteren. Gigante probeert naar een medespeler te passen. Reiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Zimmermann geeft een lange en hoge pass. Zellweger rent richting de bal. Zellweger passt de bal in één keer door. Reiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiter schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Tsawa met een sublieme pass. Lechner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechner passt de bal met de wreef. Esposito is nu in balbezit. Esposito geeft de bal voor. Flügister bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flying Hirsch 47%, BH Fanaticos 53%.
Flying Hirsch - BH Fanaticos 0:1