Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fazard FC FC Arbon
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 20.6
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Spycher rent richting de bal. Spycher geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chapuisat met de inworp. Knüsel geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Inworp. Aebi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filli is nu in balbezit. Filli draait met de bal, schiet en ... Quennoz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazard FC - FC Arbon 1:0

26e minuut.
Kohler geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Knüsel met de inworp. Filli is nu in balbezit. Filli geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Tasic onderschept slim de pass. Goldblum verovert de bal door een tackle van achteren. Rau onderschept slim de pass. Rogantini verovert de bal door een tackle van achteren. Rogantini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fazard FC - FC Arbon 1:1

38e minuut.
Tasic kopt de bal weg. Filli rent richting de bal. Taisch is nu in balbezit. Filli rent richting de bal. Filli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fazard FC 46%, FC Arbon 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fazard FC - FC Arbon 1:1

48e minuut.
Daar is Goldblum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chapuisat rent richting de bal. Chapuisat geeft een hoge lob. Filli probeert de bal aan de voet te houden. Cerrone geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Parra rent richting de bal. Parra geeft een lange en hoge pass. Daar is Longhi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogantini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogantini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fazard FC 44%, FC Arbon 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fazard FC - FC Arbon 1:1