Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BH Fanaticos FC Saufhampton
Normal Tactiek spongebob
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 31.6
unsatisfactory Schieten average
poor Passen average
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Pulver geeft de bal voor. Lechner heeft problemen om de bal te vangen. Valente onderschept slim de pass. Valente schiet op doel. Flügister werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BH Fanaticos - FC Saufhampton 0:1

8e minuut.
Meyer is nu in balbezit. Eggert bereikt de bal nog maar net als eerste. Rothenbuhler bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggert rent richting de bal. Eggert geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BH Fanaticos 59%, FC Saufhampton 41%.
BH Fanaticos - FC Saufhampton 0:1

46e minuut.
Lama is nu in balbezit. Zellweger verovert de bal door een tackle van achteren. Zellweger passt de bal in één keer door. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Peters rent richting de bal. Peters probeert naar een medespeler te passen. Meyer geeft een hoge lob. Valente rent richting de bal. Valente draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Nibbler geeft een hoge lob. Pulver kopt de bal weg. Guggisberg probeert de bal aan de voet te houden. Valente rent richting de bal. Valente haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BH Fanaticos 73%, FC Saufhampton 27%.
BH Fanaticos - FC Saufhampton 0:1