Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Saufhampton Flying Hirsch
spongebob Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
26% Spel op eigen helft 74%
28 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 18.4
goed Schieten waardeloos
matig Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Peters geeft een lange en hoge pass. Valente kopt de bal weg. Grümpi heeft problemen om de bal te vangen. Lepper rent richting de bal. Lepper draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Saufhampton - Flying Hirsch 1:0

3e minuut.
Tsawa rent richting de bal. Venzin verovert de bal door een tackle van achteren. Venzin geeft de bal voor. Lepper is nu in balbezit. Lepper schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Tsawa kopt de bal weg. Klungelig pakt Grüter de bal. Grüter passt de bal zonder na te denken. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Pulver verovert de bal door een tackle van achteren. Pulver geeft een lange en hoge pass. Lepper heeft problemen om de bal te vangen. Lepper draait met de bal, schiet en ... Nydegger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Saufhampton - Flying Hirsch 2:0

21e minuut.
Fricek geeft de bal voor. Lepper kopt de bal weg. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Rothenbuhler geeft een lange en hoge pass. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwahlen rent richting de bal. Valente onderschept slim de pass. Valente draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Wachaczewski trapt de bal weg. Daar is Valente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colatrella bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente verovert de bal door een tackle van achteren. Valente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Saufhampton - Flying Hirsch 3:0

32e minuut.
Perez passt de bal met de wreef. Esposito rent richting de bal. Valente onderschept slim de pass. Valente schiet op doel. Zwahlen probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Meyer neemt de hoekschop. Lepper krijgt zijn hoofd ertegen. Nydegger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Perez verovert de bal door een tackle van achteren. Pulver is nu in balbezit. Pulver geeft een lange en hoge pass. Lepper rent richting de bal. Lepper haalt uit met een fantastische trap. Nydegger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Pulver met een sublieme pass. Grümpi rent richting de bal. Valente verovert de bal door een tackle van achteren. Lepper is nu in balbezit. Lepper schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lepper is nu in balbezit. Lepper schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Saufhampton 28%, Flying Hirsch 72%.
FC Saufhampton - Flying Hirsch 3:0

54e minuut.
Rothenbuhler geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Esposito zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kaderli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaderli passt de bal met de wreef. Zimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepper onderschept slim de pass. Lepper geeft een lange en hoge pass. Nydegger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Saufhampton - Flying Hirsch 4:0

64e minuut.
Peters rent richting de bal. Peters geeft een lange en hoge pass. Daar is Zimmermann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lepper rent richting de bal. Lepper draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Inworp. Meyer met de inworp. Pulver probeert naar een medespeler te passen. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Nydegger trapt de bal weg. Pulver kopt de bal weg. Daar is Lepper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lepper draait met de bal, schiet en ... Nydegger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Saufhampton - Flying Hirsch 5:0

70e minuut.
Kaderli probeert de bal aan de voet te houden. Lepper rent richting de bal. Lepper passt de bal met de wreef. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Zwahlen trapt de bal weg. Meyer kopt de bal weg. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Mihranyan onderschept slim de pass. Pulver is nu in balbezit. Pulver passt de bal met de wreef. Valente rent richting de bal. Valente haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Tsawa kopt de bal weg. Venzin controleert de bal met de borst. Venzin geeft een hoge lob. Lepper is nu in balbezit. Lepper haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Valente kopt de bal weg. Klungelig pakt Lepper de bal. Grümpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepper verovert de bal door een tackle van achteren. Lepper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Saufhampton - Flying Hirsch 6:0

83e minuut.
Kaderli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaderli geeft een hoge lob. Meyer probeert de bal aan de voet te houden. Pulver rent richting de bal. Pulver geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Mihranyan passt de bal zonder na te denken. Lepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Grümpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepper verovert de bal door een tackle van achteren. Lepper draait met de bal, schiet en ... Nydegger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Saufhampton 25%, Flying Hirsch 75%.
FC Saufhampton - Flying Hirsch 6:0