Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BH Fanaticos Perskindol-United
Normal Tactiek 4-3-3 ufe abe
42% Balbezit 58%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 44.4
waardeloos Schieten uitmuntend
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Häny bereikt de bal nog maar net als eerste. Häny geeft een lange en hoge pass. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. Flügister maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BH Fanaticos - Perskindol-United 0:1

3e minuut.
Radil bereikt de bal nog maar net als eerste. Radil probeert naar een medespeler te passen. Graf met een sublieme pass. Herr rent richting de bal. Herr haalt uit met een fantastische trap. Flügister verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Graf geeft een hoge lob. Herr rent richting de bal. Schweizer rent richting de bal. Schweizer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BH Fanaticos - Perskindol-United 0:2

9e minuut.
Herr bereikt de bal nog maar net als eerste. Herr draait met de bal, schiet en ... Daar is Messerli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radil rent richting de bal. Radil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BH Fanaticos - Perskindol-United 0:3

10e minuut.
Graf verovert de bal door een tackle van achteren. Graf passt de bal in één keer door. Herr bereikt de bal nog maar net als eerste. Herr draait met de bal, schiet en ... Flügister werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BH Fanaticos - Perskindol-United 0:4

11e minuut.
Bitterli heeft problemen om de bal te vangen. D’Amico is nu in balbezit. Schweizer onderschept slim de pass. Schweizer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BH Fanaticos - Perskindol-United 0:5

14e minuut.
Schnell onderschept slim de pass. Schnell met een sublieme pass. Radil bereikt de bal nog maar net als eerste. Radil schiet op doel. Flügister probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Flügister met een harde bal richting middenveld. Thomet kopt de bal weg. Radil probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BH Fanaticos - Perskindol-United 0:6

19e minuut.
D’Amico bereikt de bal nog maar net als eerste. Schnell verovert de bal door een tackle van achteren. Schnell probeert naar een medespeler te passen. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BH Fanaticos - Perskindol-United 0:7

23e minuut.
Messerli rent richting de bal. Radil onderschept slim de pass. Radil probeert naar een medespeler te passen. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Schweizer is nu in balbezit. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Eggert de bal onder controle te krijgen. Herr is nu in balbezit. Herr draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Schweizer rent richting de bal. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. Flügister maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BH Fanaticos - Perskindol-United 0:8

30e minuut.
Schweizer draait met de bal, schiet en ... Flügister maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Eggert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radil is nu in balbezit. Radil draait met de bal, schiet en ... Flügister verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Graf is nu in balbezit. Graf speelt de bal door. Schnell geeft een lange en hoge pass. Radil is nu in balbezit. Radil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Thomet geeft de bal voor. Guggisberg heeft problemen om de bal te vangen. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. Guggisberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BH Fanaticos - Perskindol-United 0:9

34e minuut.
Thomet rent richting de bal. Thomet passt de bal zonder na te denken. Lechner is nu in balbezit. Radil onderschept slim de pass. Radil draait met de bal, schiet en ... Flügister kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Graf met een snelle inworp. Zellweger is nu in balbezit. Herr onderschept slim de pass. Herr draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Schwizer verovert de bal door een tackle van achteren. Schwizer geeft een hoge lob. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer schiet op doel. Flügister werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BH Fanaticos - Perskindol-United 0:10

40e minuut.
Schweizer is nu in balbezit. Schnell bereikt de bal nog maar net als eerste. Schnell passt de bal met de wreef. Radil bereikt de bal nog maar net als eerste. Radil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Thomet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radil bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggert rent richting de bal. Radil verovert de bal door een tackle van achteren. Radil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Schweizer onderschept slim de pass. Herr heeft problemen om de bal te vangen. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Herr bereikt de bal nog maar net als eerste. Herr draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bitterli verovert de bal door een tackle van achteren. Schnell is nu in balbezit. Schnell passt de bal in één keer door. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BH Fanaticos 87%, Perskindol-United 13%.
BH Fanaticos - Perskindol-United 0:10

46e minuut.
Eggert is nu in balbezit. Schnell is nu in balbezit. Schnell passt de bal zonder na te denken. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BH Fanaticos - Perskindol-United 0:11

52e minuut.
Daar is Schweizer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schweizer passt de bal met de wreef. Daar is Guggisberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schweizer rent richting de bal. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. Flügister bokst de bal weg.

53e minuut.
Häny kopt de bal weg. Eggert heeft problemen om de bal te vangen. Schnell bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Graf geeft een lange en hoge pass. Daar is Lechner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radil bereikt de bal nog maar net als eerste. Radil schiet op doel. Messerli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Graf geeft een lange en hoge pass. Guggisberg probeert de bal met de borst te controleren. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. Flügister probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BH Fanaticos - Perskindol-United 0:12

58e minuut.
Herr geeft een hoge lob. Thomet met een sublieme pass. Schweizer kan de bal niet met de borst controleren. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. Eggert probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Graf zal de hoekschop nemen. Schweizer krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Messerli trapt de bal weg van het doel. Schwizer kopt de bal weg. Herr bereikt de bal nog maar net als eerste. Herr geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Wehrli de bal onder controle te krijgen. Gort geeft een hoge lob. Daar is Lechner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Doeltrap. Gaspoz komt het veld opgelopen. Sforza komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Graf onderschept slim de pass. Sforza is nu in balbezit. Sforza passt de bal in één keer door. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Klungelig pakt Radil de bal. Gaspoz rent richting de bal. Gaspoz probeert naar een medespeler te passen. Schweizer rent richting de bal. Schweizer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Doeltrap. Flügister trapt de bal weg. Inworp. Schwizer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Graf geeft een lange en hoge pass. Flügister probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Messerli heeft problemen om de bal te vangen. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BH Fanaticos - Perskindol-United 0:13

82e minuut.
Wehrli geeft de bal voor. Gort probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer draait met de bal, schiet en ... Flügister probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BH Fanaticos - Perskindol-United 0:14

84e minuut.
Daar is Eggert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Graf probeert naar een medespeler te passen. Thomet met een sublieme pass. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BH Fanaticos - Perskindol-United 0:15

86e minuut.
Messerli kopt de bal weg. Zellweger heeft problemen om de bal te vangen. Gaspoz geeft een hoge lob. Sforza is nu in balbezit. Sforza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BH Fanaticos - Perskindol-United 0:16

89e minuut.
Messerli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Schwizer met de inworp. Graf bereikt de bal nog maar net als eerste. Graf geeft de bal voor. Flügister probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BH Fanaticos 86%, Perskindol-United 14%.
BH Fanaticos - Perskindol-United 0:16