Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
daniel soares FC Arbon
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Brüllmann is nu in balbezit. Senderos onderschept slim de pass. Senderos probeert naar een medespeler te passen. Simonet is nu in balbezit. Simonet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Lau met een sublieme pass. Melunovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Melunovic passt de bal met de wreef. Rogantini is nu in balbezit. Rogantini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Cerrone met een sublieme pass. Melunovic geeft de bal voor. Simonet is nu in balbezit. Lau is nu in balbezit. Lau draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: daniel soares 58%, FC Arbon 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
daniel soares - FC Arbon 0:0

57e minuut.
Lichtsteiner geeft de bal voor. Brüllmann kopt de bal weg. Rogantini rent richting de bal. Rogantini haalt uit met een fantastische trap. Chassot probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Lau haalt uit met een fantastische trap. Parra kopt de bal weg. Cerrone heeft problemen om de bal te vangen. Simonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonet haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Simonet is nu in balbezit. Simonet draait met de bal, schiet en ... Quennoz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Spycher onderschept slim de pass. Oswald rent richting de bal. Spycher tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Spycher krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Parra is nu in balbezit. Parra geeft een hoge lob. Graser probeert naar een medespeler te passen. Simonet rent richting de bal. Simonet haalt uit met een fantastische trap. Quennoz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Graser raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Schläppi komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Rogantini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Knobel komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Spycher probeert naar een medespeler te passen. Melunovic rent richting de bal. Melunovic passt de bal zonder na te denken. Knobel is nu in balbezit. Knobel haalt uit met een fantastische trap. Helbling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Stuber geeft de bal voor. Spycher kopt de bal weg. Knobel rent richting de bal. Schläppi rent richting de bal. Schläppi passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Melunovic zal de hoekschop nemen. Knobel rent richting de bal. Knobel draait met de bal, schiet en ... Helbling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: daniel soares 58%, FC Arbon 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
daniel soares - FC Arbon 0:0