Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC dOyOb Perskindol-United
eigenes253 Tactiek 4-3-3 ufe abe
38% Balbezit 62%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 51
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
17.2 gemiddelde waardering 44.8
unsatisfactory Schieten outstanding
unsatisfactory Passen adequate
hopeless Verdedigen average


1e minuut.
Klungelig pakt Alenquer de bal. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Marbach begaat een overtreding. Marbach krijgt een gele kaart. Schweizer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Graf komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Marbach legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Schweizer raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Schweizer neemt zijn aanloop. Mata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC dOyOb - Perskindol-United 0:1

4e minuut.
Schwizer verovert de bal door een tackle van achteren. Schwizer passt de bal zonder na te denken. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. Mata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC dOyOb - Perskindol-United 0:2

13e minuut.
Graf rent richting de bal. Graf passt de bal met de wreef. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer schiet op doel. Mata maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Trykiel geeft een hoge lob. Herr kopt de bal weg. Schweizer rent richting de bal. Schweizer draait met de bal, schiet en ... Mata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC dOyOb - Perskindol-United 0:3

19e minuut.
Thomet is nu in balbezit. Piatti rent richting de bal. Piatti probeert naar een medespeler te passen. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bersan met een sublieme pass. Schnell met een sublieme pass. Graf is nu in balbezit. Herr rent richting de bal. Herr draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Marbach met een harde bal richting middenveld. Häny kopt de bal weg. Thomet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomet geeft de bal voor. Schweizer maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC dOyOb - Perskindol-United 0:4

25e minuut.
Thomet speelt de bal door. Piatti rent richting de bal. Piatti passt de bal zonder na te denken. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Marbach de bal onder controle te krijgen. Mata met een sublieme pass. Schnell geeft een hoge lob. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Piatti rent richting de bal. Piatti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC dOyOb - Perskindol-United 0:5

27e minuut.
Hefti speelt de bal door. Daar is Jadanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schweizer rent richting de bal. Schweizer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Schwizer speelt de bal door. Schnell rent richting de bal. Schnell speelt de bal door. Schweizer rent richting de bal. Schweizer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC dOyOb - Perskindol-United 0:6

33e minuut.
Daar is Incora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piatti rent richting de bal. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. Mata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC dOyOb - Perskindol-United 0:7

34e minuut.
Hefti met een sublieme pass. Filli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piatti. Filli raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Filli kan niet meer verder spelen.

35e minuut.
Graf geeft een hoge lob. Incora heeft problemen om de bal te vangen. Cosma bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer verovert de bal door een tackle van achteren. Schweizer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Piatti passt de bal in één keer door. Bersan is nu in balbezit. Schnell onderschept slim de pass. Schweizer heeft problemen om de bal te vangen. Schweizer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Piatti rent richting de bal. Piatti schiet op doel. Marbach bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC dOyOb - Perskindol-United 0:8

37e minuut.
Klungelig pakt Jadanowski de bal. Schweizer verovert de bal door een tackle van achteren. Schweizer passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Graf de bal. Graf geeft een lange en hoge pass. Mata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Graf met een sublieme pass. Herr bereikt de bal nog maar net als eerste. Herr passt de bal met de wreef. Schweizer rent richting de bal. Schweizer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC dOyOb - Perskindol-United 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC dOyOb 86%, Perskindol-United 14%.
FC dOyOb - Perskindol-United 0:9

48e minuut.
Klungelig pakt Häny de bal. Häny speelt de bal door. Schweizer rent richting de bal. Schweizer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC dOyOb - Perskindol-United 0:10

51e minuut.
Schnell geeft een hoge lob. Graf rent richting de bal. Graf speelt de bal door. Herr bereikt de bal nog maar net als eerste. Herr draait met de bal, schiet en ... Paal!

52e minuut.
Kämpfen rent richting de bal. Schnell onderschept slim de pass. Schnell probeert naar een medespeler te passen. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC dOyOb - Perskindol-United 0:11

54e minuut.
Schnell passt de bal in één keer door. Herr is nu in balbezit. Herr heeft problemen om de bal te vangen. Herr schiet op doel. Mata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC dOyOb - Perskindol-United 0:12

55e minuut.
Jadanowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Incora de bal. Schweizer rent richting de bal. Herr bereikt de bal nog maar net als eerste. Herr draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Mata met een harde bal richting middenveld. Gort kopt de bal weg. Klungelig pakt Thomet de bal. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC dOyOb - Perskindol-United 0:13

59e minuut.
Piatti rent richting de bal. Piatti passt de bal met de wreef. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer draait met de bal, schiet en ... Mata maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Graf passt de bal met de wreef. Daar is Schnell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schnell met een sublieme pass. Schweizer rent richting de bal. Schweizer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC dOyOb - Perskindol-United 0:14

65e minuut.
Na een snelle pass probeert Marbach de bal onder controle te krijgen. Piatti is nu in balbezit. Piatti passt de bal zonder na te denken. Schweizer rent richting de bal. Schweizer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC dOyOb - Perskindol-United 0:15

67e minuut.
Mata speelt de bal door. Schnell kopt de bal weg. Herr is nu in balbezit. Herr haalt uit met een fantastische trap. Mata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC dOyOb - Perskindol-United 0:16

69e minuut.
Schweizer is nu in balbezit. Schnell rent richting de bal. Schnell passt de bal met de wreef. Herr rent richting de bal. Herr schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Mata speelt de bal door. Schnell rent richting de bal. Schnell speelt de bal door. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer schiet op doel. Mata bokst de bal weg. Herr rent richting de bal. Herr schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Gort is nu in balbezit. Gort geeft een lange en hoge pass. Piatti rent richting de bal. Daar is Schweizer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schweizer draait met de bal, schiet en ... Mata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Thomet rent richting de bal. Thomet geeft een hoge lob. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer schiet op doel. Na een snelle pass probeert Marbach de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Graf geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Schweizer rent richting de bal. Schweizer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC dOyOb - Perskindol-United 0:17

86e minuut.
Schnell met een sublieme pass. Incora bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer onderschept slim de pass. Schweizer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC dOyOb - Perskindol-United 0:18

88e minuut.
Häny probeert naar een medespeler te passen. Thomet rent richting de bal. Thomet met een sublieme pass. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Schnell bereikt de bal nog maar net als eerste. Schnell passt de bal zonder na te denken. Piatti rent richting de bal. Piatti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC dOyOb - Perskindol-United 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC dOyOb 96%, Perskindol-United 4%.
FC dOyOb - Perskindol-United 0:19