Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perskindol-United FC dOyOb
4-3-3 ufe abe Tactiek eigenes253
62% Balbezit 38%
13% Spel op eigen helft 87%
48 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 16.3
outstanding Schieten unsatisfactory
adequate Passen unsatisfactory
good Verdedigen hopeless


2e minuut.
Schwizer geeft een hoge lob. Schweizer kopt de bal weg. Daar is Alenquer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hebeisen rent richting de bal. Hebeisen draait met de bal, schiet en ... Mata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Radil rent richting de bal. Radil met een sublieme pass. Thomet is nu in balbezit. Thomet geeft een lange en hoge pass. Schweizer springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - FC dOyOb 1:0

8e minuut.
Incora geeft een hoge lob. Häny is nu in balbezit. Häny geeft een hoge lob. Schweizer probeert de bal met de borst te controleren. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Schweizer heeft problemen om de bal te vangen. Thomet is nu in balbezit. Thomet passt de bal zonder na te denken. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer schiet op doel. Mata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - FC dOyOb 2:0

13e minuut.
Hebeisen geeft een hoge lob. Thomet rent richting de bal. Thomet geeft een lange en hoge pass. Schweizer kan de bal niet met de borst controleren. Schweizer schiet op doel. Mata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Bersan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Graf de bal. Schnell geeft de bal voor. Radil bereikt de bal nog maar net als eerste. Radil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - FC dOyOb 3:0

18e minuut.
Graf is nu in balbezit. Graf passt de bal met de wreef. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer draait met de bal, schiet en ... Mata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - FC dOyOb 4:0

20e minuut.
Schwizer onderschept slim de pass. Graf is nu in balbezit. Graf geeft een hoge lob. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer draait met de bal, schiet en ... Mata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Gort kopt de bal weg. Graf probeert de bal aan de voet te houden. Hebeisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hebeisen geeft een hoge lob. Alenquer probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - FC dOyOb 5:0

27e minuut.
Radil is nu in balbezit. Radil passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Schweizer de bal. Schweizer draait met de bal, schiet en ... Mata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - FC dOyOb 6:0

28e minuut.
Jadanowski rent richting de bal. Hebeisen verovert de bal door een tackle van achteren. Filli begaat een overtreding. Filli krijgt een gele kaart. Hebeisen raakt geblesseerd tijdens het duel. Graf met een snel genomen vrije trap. Incora kan de bal niet met de borst controleren. Radil rent richting de bal. Radil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Graf verovert de bal door een tackle van achteren. Graf speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Bersan de bal onder controle te krijgen. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - FC dOyOb 7:0

32e minuut.
Graf bereikt de bal nog maar net als eerste. Graf probeert naar een medespeler te passen. Schweizer rent richting de bal. Schweizer schiet op doel. Mata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - FC dOyOb 8:0

33e minuut.
Kämpfen is nu in balbezit. Kämpfen passt de bal in één keer door. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. Mata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - FC dOyOb 9:0

38e minuut.
Bersan controleert de bal met de borst. Graf probeert naar een medespeler te passen. Schnell probeert naar een medespeler te passen. Schweizer rent richting de bal. Schweizer draait met de bal, schiet en ... Mata bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - FC dOyOb 10:0

40e minuut.
Graf is nu in balbezit. Graf met een sublieme pass. Schweizer rent richting de bal. Schweizer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - FC dOyOb 11:0

42e minuut.
Schweizer onderschept slim de pass. Schnell is nu in balbezit. Schnell passt de bal in één keer door. Hebeisen is nu in balbezit. Hebeisen draait met de bal, schiet en ... Mata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Graf geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Schweizer krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - FC dOyOb 12:0

45e minuut.
Inworp. Herr komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perskindol-United 13%, FC dOyOb 87%.
Perskindol-United - FC dOyOb 12:0

46e minuut.
Alenquer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer onderschept slim de pass. Klungelig pakt Schweizer de bal. Schweizer schiet op doel. Mata werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Thomet geeft een hoge lob. Incora probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schweizer kopt de bal weg. Radil is nu in balbezit. Radil haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Thomet geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Schweizer rent richting de bal. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. Mata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - FC dOyOb 13:0

50e minuut.
Jadanowski is nu in balbezit. Graf rent richting de bal. Graf geeft een lange en hoge pass. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Incora geeft een lange en hoge pass. Inworp. Thomet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radil met een sublieme pass. Thomet geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Graf bereikt de bal nog maar net als eerste. Graf probeert naar een medespeler te passen. Daar is Incora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radil bereikt de bal nog maar net als eerste. Radil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Radil rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Thomet geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Herr is nu in balbezit. Herr haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Schnell geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bersan de bal. Graf speelt de bal door. Herr bereikt de bal nog maar net als eerste. Herr haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Incora verovert de bal door een tackle van achteren. Incora geeft een lange en hoge pass. Wehrli met een sublieme pass. Schweizer rent richting de bal. Schweizer schiet op doel. Mata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Schnell met een sublieme pass. Daar is Thomet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thomet passt de bal met de wreef. Schweizer heeft problemen om de bal te vangen. Schweizer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Schnell rent richting de bal. Schnell speelt de bal door. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - FC dOyOb 14:0

69e minuut.
Marbach speelt de bal door. Schweizer kan de bal niet met de borst controleren. Herr rent richting de bal. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - FC dOyOb 15:0

70e minuut.
Schwizer geeft de bal voor. Schnell kopt de bal weg. Marbach heeft problemen om de bal te vangen. Herr rent richting de bal. Herr draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Radil geeft een hoge lob. Klungelig pakt Herr de bal. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. Mata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - FC dOyOb 16:0

74e minuut.
Thomet speelt de bal door. Radil rent richting de bal. Radil passt de bal zonder na te denken. Schweizer rent richting de bal. Schweizer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Schnell geeft een hoge lob. Schweizer kopt de bal weg. Klungelig pakt Herr de bal. Herr schiet op doel. Mata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - FC dOyOb 17:0

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Thomet neemt de hoekschop. Schweizer is nu in balbezit. Herr is nu in balbezit. Herr schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Graf speelt de bal door. Daar is Schnell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schnell probeert naar een medespeler te passen. Schweizer rent richting de bal. Schweizer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Mata trapt de bal weg. Graf kopt de bal weg. Alenquer heeft problemen om de bal te vangen. Schweizer rent richting de bal. Schweizer schiet op doel. Mata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Häny is nu in balbezit. Häny speelt de bal door. Schweizer rent richting de bal. Radil bereikt de bal nog maar net als eerste. Radil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Schnell is nu in balbezit. Graf rent richting de bal. Graf speelt de bal door. Herr is nu in balbezit. Herr haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Graf passt de bal zonder na te denken. Thomet rent richting de bal. Thomet passt de bal zonder na te denken. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - FC dOyOb 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perskindol-United 14%, FC dOyOb 86%.
Perskindol-United - FC dOyOb 18:0