Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Saufhampton daniel soares
spongebob Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
25 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.2 gemiddelde waardering 17.1
good Schieten poor
average Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Valente rent richting de bal. Valente passt de bal zonder na te denken. Lepper rent richting de bal. Lepper schiet op doel. Helbling probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Saufhampton - daniel soares 1:0

8e minuut.
Pulver speelt de bal door. Chassot rent richting de bal. Valente verovert de bal door een tackle van achteren. Valente schiet op doel. Helbling probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Saufhampton - daniel soares 2:0

9e minuut.
Oswald is nu in balbezit. Wyler bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepper verovert de bal door een tackle van achteren. Lepper draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Saufhampton - daniel soares 3:0

13e minuut.
Meyer passt de bal in één keer door. Pulver rent richting de bal. Pulver probeert naar een medespeler te passen. Valente rent richting de bal. Valente draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Lichtsteiner onderschept slim de pass. Lichtsteiner geeft een lange en hoge pass. Senderos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepper onderschept slim de pass. Lepper draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Saufhampton - daniel soares 4:0

26e minuut.
Pulver met een sublieme pass. Meyer rent richting de bal. Meyer geeft een hoge lob. Valente rent richting de bal. Valente geeft een lange en hoge pass. Helbling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Lichtsteiner probeert de bal met de borst te controleren. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente passt de bal zonder na te denken. Lepper heeft problemen om de bal te vangen. Lepper haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Mihranyan verovert de bal door een tackle van achteren. Mihranyan passt de bal zonder na te denken. Lepper rent richting de bal. Lepper haalt uit met een fantastische trap. Helbling werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Saufhampton - daniel soares 5:0

45e minuut.
Daar is Lichtsteiner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meyer is nu in balbezit. Meyer speelt de bal door. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente haalt uit met een fantastische trap. Helbling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Saufhampton - daniel soares 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Saufhampton 27%, daniel soares 73%.
FC Saufhampton - daniel soares 6:0

46e minuut.
Valente is nu in balbezit. Lichtsteiner verovert de bal door een tackle van achteren. Lichtsteiner geeft de bal voor. Daar is Lepper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lepper haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Meyer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pulver rent richting de bal. Pulver geeft een hoge lob. Lepper is nu in balbezit. Lepper schiet op doel. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Kaderli speelt de bal door. Lepper is nu in balbezit. Lepper passt de bal in één keer door. Valente is nu in balbezit. Valente schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Valente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valente schiet op doel. Helbling werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Derungs geeft een lange en hoge pass. Mihranyan is nu in balbezit. Mihranyan geeft een lange en hoge pass. Lepper rent richting de bal. Lepper haalt uit met een fantastische trap. Helbling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Küsser is nu in balbezit. Küsser geeft een lange en hoge pass. Daar is Lichtsteiner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Mihranyan geeft de bal voor. Lepper kopt de bal weg. Valente is nu in balbezit. Valente draait met de bal, schiet en ... Helbling maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Saufhampton - daniel soares 7:0

72e minuut.
Daar is Simonet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pulver rent richting de bal. Lau begaat een overtreding. Lau krijgt een gele kaart. Pulver wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pulver kan niet meer verder spelen. Lama komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Mihranyan passt de bal in één keer door. Lama rent richting de bal. Lama speelt de bal door. Lepper heeft problemen om de bal te vangen. Lepper draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Saufhampton - daniel soares 8:0

80e minuut.
Stiefel kopt de bal weg. Lepper probeert de bal met de borst te controleren. Lepper geeft de bal voor. Valente is nu in balbezit. Valente haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Mihranyan kopt de bal weg. Lepper is nu in balbezit. Lepper passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Valente de bal. Valente haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Lama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lama draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Oswald is nu in balbezit. Mihranyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihranyan speelt de bal door. Lepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepper draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Saufhampton 29%, daniel soares 71%.
FC Saufhampton - daniel soares 8:0