Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flying Hirsch FC Arbon
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Cerrone is nu in balbezit. Colatrella onderschept slim de pass. Colatrella probeert naar een medespeler te passen. May is nu in balbezit. May haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
May rent richting de bal. Perez is nu in balbezit. Cerrone tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Perez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grüter wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Colatrella rent richting de bal. Cerrone verovert de bal door een tackle van achteren. Grüter rent richting de bal. Goldblum verovert de bal door een tackle van achteren. Goldblum draait met de bal, schiet en ... Nydegger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flying Hirsch 55%, FC Arbon 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Flying Hirsch - FC Arbon 0:0

62e minuut.
Grüter speelt de bal door. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez met een sublieme pass. May is nu in balbezit. May schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Flying Hirsch - FC Arbon 1:0

74e minuut.
Zollinger met een snelle inworp. Brüllmann is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zimmermann. Brüllmann is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brüllmann met een snel genomen vrije trap. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Zwahlen rent richting de bal. Zwahlen geeft een lange en hoge pass. Perez probeert naar een medespeler te passen. May is nu in balbezit. May haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flying Hirsch 62%, FC Arbon 38%.
Flying Hirsch - FC Arbon 1:0