Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BH Fanaticos Fazard FC
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 22.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Reiter onderschept slim de pass. Reiter passt de bal zonder na te denken. Bitterli rent richting de bal. Bitterli draait met de bal, schiet en ... Graser werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BH Fanaticos - Fazard FC 1:0

5e minuut.
Knüsel probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Gigante met een snelle inworp. Reiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiter geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Daar is Rau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filli bereikt de bal nog maar net als eerste. Filli met een sublieme pass. Taisch heeft problemen om de bal te vangen. Taisch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Benaglio passt de bal zonder na te denken. Rau met een sublieme pass. Filli rent richting de bal. Filli haalt uit met een fantastische trap. Flügister werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BH Fanaticos - Fazard FC 1:1

30e minuut.
Taisch is nu in balbezit. Eggert is nu in balbezit. Taisch verovert de bal door een tackle van achteren. Filli is nu in balbezit. Filli schiet op doel. Paal!

42e minuut.
Zellweger passt de bal met de wreef. Reiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiter probeert naar een medespeler te passen. Bitterli is nu in balbezit. Bitterli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Chapuisat passt de bal in één keer door. Eggert rent richting de bal. Rau speelt de bal door. Taisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Filli bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BH Fanaticos 67%, Fazard FC 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BH Fanaticos - Fazard FC 1:1

85e minuut.
Reiter is nu in balbezit. Reiter passt de bal zonder na te denken. Taini is nu in balbezit. Bitterli verovert de bal door een tackle van achteren. Bitterli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Benaglio passt de bal met de wreef. Rau speelt de bal door. Taisch rent richting de bal. Filli is nu in balbezit. Filli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BH Fanaticos - Fazard FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BH Fanaticos 63%, Fazard FC 37%.
BH Fanaticos - Fazard FC 1:2