Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Saufhampton FC dOyOb
spongebob Tactiek eigenes253
58% Balbezit 42%
28% Spel op eigen helft 72%
21 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
32.4 gemiddelde waardering 16.9
good Schieten unsatisfactory
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


6e minuut.
Trykiel passt de bal met de wreef. Meyer rent richting de bal. Meyer met een sublieme pass. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente draait met de bal, schiet en ... Paal!

10e minuut.
Meyer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pulver rent richting de bal. Kämpfen is nu in balbezit. Pulver verovert de bal door een tackle van achteren. Pulver geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaderli met de inworp. Bersan is nu in balbezit. Lepper verovert de bal door een tackle van achteren. Lepper geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kaderli probeert naar een medespeler te passen. Cosma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosma passt de bal met de wreef. Lepper rent richting de bal. Lepper haalt uit met een fantastische trap. Mata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Cosma kopt de bal weg. Pulver is nu in balbezit. Pulver passt de bal met de wreef. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Lepper geeft een hoge lob. Mata probeert naar een medespeler te passen. Kaderli kopt de bal weg. Lepper rent richting de bal. Lepper geeft een lange en hoge pass. Mata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Daar is Valente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Incora schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Valente raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Meyer neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Lepper rent richting de bal. Lepper haalt uit met een fantastische trap. Mata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Saufhampton - FC dOyOb 1:0

26e minuut.
Kämpfen is nu in balbezit. Kämpfen speelt de bal door. Lepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepper geeft de bal voor. Valente krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Alenquer onderschept slim de pass. Lepper verovert de bal door een tackle van achteren. Lepper met een sublieme pass. Valente rent richting de bal. Valente schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Mihranyan geeft een lange en hoge pass. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Incora bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente onderschept slim de pass. Valente haalt uit met een fantastische trap. Mata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Trykiel rent richting de bal. Meyer onderschept slim de pass. Meyer geeft een lange en hoge pass. Valente heeft problemen om de bal te vangen. Valente schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Mihranyan verovert de bal door een tackle van achteren. Mihranyan probeert naar een medespeler te passen. Alenquer rent richting de bal. Lepper onderschept slim de pass. Lepper haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Pulver passt de bal in één keer door. Valente geeft de bal voor. Klungelig pakt Lepper de bal. Lepper draait met de bal, schiet en ... Mata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Saufhampton - FC dOyOb 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Saufhampton 25%, FC dOyOb 75%.
FC Saufhampton - FC dOyOb 2:0

47e minuut.
Bersan probeert naar een medespeler te passen. Pulver rent richting de bal. Pulver probeert naar een medespeler te passen. Valente heeft problemen om de bal te vangen. Valente schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Kämpfen rent richting de bal. Mihranyan verovert de bal door een tackle van achteren. Mihranyan probeert naar een medespeler te passen. Valente rent richting de bal. Valente haalt uit met een fantastische trap. Mata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Saufhampton - FC dOyOb 3:0

54e minuut.
Rothenbuhler geeft een lange en hoge pass. Cosma rent richting de bal. Pulver tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pulver krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Pulver passt de bal in één keer door. Mihranyan probeert naar een medespeler te passen. Lepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepper draait met de bal, schiet en ... Mata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Saufhampton - FC dOyOb 4:0

60e minuut.
Jadanowski rent richting de bal. Jadanowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Alenquer de bal. Valente verovert de bal door een tackle van achteren. Valente haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Incora rent richting de bal. Valente onderschept slim de pass. Valente haalt uit met een fantastische trap. Mata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Saufhampton - FC dOyOb 5:0

89e minuut.
Kaderli is nu in balbezit. Kaderli passt de bal in één keer door. Lepper is nu in balbezit. Lepper draait met de bal, schiet en ... Mata maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Saufhampton 30%, FC dOyOb 70%.
FC Saufhampton - FC dOyOb 5:0