Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perskindol-United daniel soares
4-3-3 ufe abe Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
8% Spel op eigen helft 92%
56 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.5 gemiddelde waardering 18.2
outstanding Schieten weak
adequate Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Schnell rent richting de bal. Schnell passt de bal in één keer door. Graf geeft een hoge lob. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Radil rent richting de bal. Radil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - daniel soares 1:0

2e minuut.
Wyler is nu in balbezit. Wyler met een sublieme pass. Herr bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer rent richting de bal. Schweizer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Helbling speelt de bal door. Schnell kopt de bal weg. Thomet geeft de bal voor. Herr is nu in balbezit. Herr draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Wyler is nu in balbezit. Schnell onderschept slim de pass. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer schiet op doel. Helbling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - daniel soares 2:0

9e minuut.
Simonet speelt de bal door. Stiefel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Graf. Graf krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Radil geeft een hoge lob. Schwizer rent richting de bal. Schwizer geeft een lange en hoge pass. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - daniel soares 3:0

17e minuut.
Inworp. Graf met de inworp. Herr rent richting de bal. Herr schiet op doel. Helbling probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - daniel soares 4:0

18e minuut.
Thomet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomet passt de bal met de wreef. Radil rent richting de bal. Radil haalt uit met een fantastische trap. Schweizer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Häny verovert de bal door een tackle van achteren. Häny speelt de bal door. Küsser rent richting de bal. Schweizer verovert de bal door een tackle van achteren. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Helbling trapt de bal weg van het doel. Graf kopt de bal weg. Schnell probeert de bal aan de voet te houden. Herr is nu in balbezit. Herr haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Schweizer rent richting de bal. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. Helbling werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Senderos geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Graf zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herr rent richting de bal. Herr draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Schwizer probeert naar een medespeler te passen. Schweizer is nu in balbezit. Herr is nu in balbezit. Herr schiet op doel. Küsser probeert de bal aan de voet te houden. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Senderos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Graf bereikt de bal nog maar net als eerste. Graf passt de bal in één keer door. Herr bereikt de bal nog maar net als eerste. Herr schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

31e minuut.
Schwizer met de inworp. Senderos bereikt de bal nog maar net als eerste. Herr verovert de bal door een tackle van achteren. Herr geeft de bal voor. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - daniel soares 5:0

33e minuut.
Schwizer geeft een hoge lob. Radil is nu in balbezit. Radil speelt de bal door. Schnell rent richting de bal. Schnell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Senderos kopt de bal weg. Schnell rent richting de bal. Schnell probeert naar een medespeler te passen. Schweizer rent richting de bal. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. Helbling bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Graf neemt de hoekschop. Schweizer krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Radil kopt de bal weg. Schweizer is nu in balbezit. Chassot legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chassot krijgt een gele kaart. Schweizer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Schweizer neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Helbling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Schweizer rent richting de bal. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. Helbling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - daniel soares 6:0

38e minuut.
Graf passt de bal zonder na te denken. Oswald is nu in balbezit. Schweizer verovert de bal door een tackle van achteren. Schweizer draait met de bal, schiet en ... Chassot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Radil rent richting de bal. Radil geeft een hoge lob. Daar is Schnell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - daniel soares 7:0

42e minuut.
Helbling speelt de bal door. Graf bereikt de bal nog maar net als eerste. Graf geeft de bal voor. Schweizer rent richting de bal. Schweizer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - daniel soares 8:0

43e minuut.
Lau met een sublieme pass. Simonet is nu in balbezit. Schweizer verovert de bal door een tackle van achteren. Schweizer draait met de bal, schiet en ... Helbling werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - daniel soares 9:0

45e minuut.
Herr met een sublieme pass. Schnell rent richting de bal. Oswald maakt een afschuwelijke overtreding. Oswald krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perskindol-United 8%, daniel soares 92%.
Perskindol-United - daniel soares 9:0

47e minuut.
Wehrli is nu in balbezit. Wehrli geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Herr de bal onder controle te krijgen. Herr draait met de bal, schiet en ... Radil krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Schwizer is nu in balbezit. Schwizer geeft een lange en hoge pass. Radil bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer rent richting de bal. Schweizer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - daniel soares 10:0

50e minuut.
Häny met een sublieme pass. Radil probeert naar een medespeler te passen. Küsser heeft problemen om de bal te vangen. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Schweizer kopt de bal weg. Chassot heeft problemen om de bal te vangen. Radil rent richting de bal. Radil schiet op doel. Helbling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - daniel soares 11:0

58e minuut.
Thomet passt de bal zonder na te denken. Radil bereikt de bal nog maar net als eerste. Radil geeft een lange en hoge pass. Schweizer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schweizer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - daniel soares 12:0

59e minuut.
Thomet is nu in balbezit. Thomet probeert naar een medespeler te passen. Wehrli met een sublieme pass. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Thomet is nu in balbezit. Thomet geeft een lange en hoge pass. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - daniel soares 13:0

64e minuut.
Lau is nu in balbezit. Häny verovert de bal door een tackle van achteren. Schnell probeert naar een medespeler te passen. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Schnell is nu in balbezit. Schnell passt de bal met de wreef. Herr rent richting de bal. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - daniel soares 14:0

69e minuut.
Daar is Graf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Graf probeert naar een medespeler te passen. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer schiet op doel. Chassot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - daniel soares 15:0

69e minuut.
Schweizer verovert de bal door een tackle van achteren. Herr is nu in balbezit. Schnell rent richting de bal. Schnell draait met de bal, schiet en ... Helbling probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - daniel soares 16:0

71e minuut.
Thomet is nu in balbezit. Thomet passt de bal met de wreef. Radil is nu in balbezit. Radil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - daniel soares 17:0

74e minuut.
Schweizer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Thomet de bal. Radil bereikt de bal nog maar net als eerste. Radil geeft een lange en hoge pass. Schweizer maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Wehrli met een sublieme pass. Thomet geeft een hoge lob. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer draait met de bal, schiet en ... Helbling werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - daniel soares 18:0

84e minuut.
Herr kan de bal niet met de borst controleren. Wyler probeert naar een medespeler te passen. Thomet probeert naar een medespeler te passen. Daar is Radil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Graf bereikt de bal nog maar net als eerste. Graf geeft een lange en hoge pass. Radil rent richting de bal. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Klungelig pakt Graf de bal. Graf kopt de bal weg. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer heeft problemen om de bal te vangen. Schweizer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - daniel soares 19:0

88e minuut.
Lichtsteiner heeft problemen om de bal te vangen. Radil is nu in balbezit. Radil passt de bal in één keer door. Schweizer rent richting de bal. Schweizer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Helbling trapt de bal weg van het doel. Häny kopt de bal weg. Thomet met een sublieme pass. Klungelig pakt Schweizer de bal. Schweizer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perskindol-United 8%, daniel soares 92%.
Perskindol-United - daniel soares 19:0