Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
daniel soares Perskindol-United
Normal Tactiek 4-3-3 ufe abe
40% Balbezit 60%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 49
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 45.7
weak Schieten outstanding
poor Passen adequate
hopeless Verdedigen adequate


2e minuut.
Senderos onderschept slim de pass. Graf is nu in balbezit. Graf probeert naar een medespeler te passen. Hebeisen rent richting de bal. Hebeisen geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Klungelig pakt Radil de bal. Radil geeft een hoge lob. Klungelig pakt Küsser de bal. Schweizer rent richting de bal. Schweizer schiet op doel. Helbling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Helbling geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Graf zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hebeisen rent richting de bal. Hebeisen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Graf speelt de bal door. Schnell is nu in balbezit. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer draait met de bal, schiet en ... Helbling probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
daniel soares - Perskindol-United 0:1

10e minuut.
Graf probeert naar een medespeler te passen. Thomet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomet speelt de bal door. Hebeisen rent richting de bal. Hebeisen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
daniel soares - Perskindol-United 0:2

12e minuut.
Inworp. Schwizer met de inworp. Graf rent richting de bal. Graf geeft de bal voor. Schweizer maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Radil is nu in balbezit. Thomet is nu in balbezit. Thomet passt de bal met de wreef. Radil bereikt de bal nog maar net als eerste. Radil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Thomet met de inworp. Radil bereikt de bal nog maar net als eerste. Radil passt de bal in één keer door. Schweizer heeft problemen om de bal te vangen. Schweizer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
daniel soares - Perskindol-United 0:3

15e minuut.
Wyler rent richting de bal. Hebeisen rent richting de bal. Hebeisen geeft de bal voor. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer schiet op doel. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Oswald is nu in balbezit. Schnell verovert de bal door een tackle van achteren. Schnell met een sublieme pass. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Graf met een snelle inworp. Hebeisen speelt de bal door. Graf geeft een lange en hoge pass. Radil bereikt de bal nog maar net als eerste. Radil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
daniel soares - Perskindol-United 0:4

24e minuut.
Schwizer is nu in balbezit. Schwizer geeft een lange en hoge pass. Hebeisen kopt de bal weg. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
daniel soares - Perskindol-United 0:5

24e minuut.
Lau met een sublieme pass. Klungelig pakt Simonet de bal. Wyler is nu in balbezit. Schweizer onderschept slim de pass. Schweizer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Klungelig pakt Graf de bal. Graf speelt de bal door. Oswald rent richting de bal. Oswald met een sublieme pass. Graf geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Schweizer rent richting de bal. Schweizer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
daniel soares - Perskindol-United 0:6

29e minuut.
Oswald rent richting de bal. Schnell onderschept slim de pass. Schnell passt de bal in één keer door. Hebeisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hebeisen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer passt de bal met de wreef. Radil bereikt de bal nog maar net als eerste. Radil draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Küsser geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Häny de bal. Häny kopt de bal weg. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Helbling trapt de bal weg van het doel. Schwizer speelt de bal door. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer draait met de bal, schiet en ... Helbling werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chassot geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Graf de bal onder controle te krijgen. Hebeisen bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Chassot geeft een hoge lob. Schwizer kopt de bal weg. Wyler heeft problemen om de bal te vangen. Schweizer rent richting de bal. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Thomet geeft een hoge lob. Klungelig pakt Küsser de bal. Hebeisen is nu in balbezit. Hebeisen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Küsser de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
daniel soares - Perskindol-United 0:7

42e minuut.
Lichtsteiner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oswald bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Thomet zijn tegenspeler op de grond. Thomet krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Klungelig pakt Radil de bal. Radil passt de bal met de wreef. Schweizer rent richting de bal. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. Helbling maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
daniel soares - Perskindol-United 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: daniel soares 94%, Perskindol-United 6%.
daniel soares - Perskindol-United 0:8

46e minuut.
Räuber komt het veld opgelopen. Gort komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Häny verovert de bal door een tackle van achteren. Häny probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Thomet de bal onder controle te krijgen. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer draait met de bal, schiet en ... Helbling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gort is nu in balbezit. Gort haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Helbling met een harde bal richting middenveld. Räuber kopt de bal weg. Schweizer rent richting de bal. Radil is nu in balbezit. Radil draait met de bal, schiet en ... Helbling bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Häny is nu in balbezit. Thomet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomet passt de bal in één keer door. Radil is nu in balbezit. Radil draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Radil speelt de bal door. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
daniel soares - Perskindol-United 0:9

51e minuut.
Schnell met een sublieme pass. Gort is nu in balbezit. Gort geeft de bal voor. Schweizer rent richting de bal. Schweizer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Helbling trapt de bal weg. Schnell probeert de bal met de borst te controleren. Schnell passt de bal in één keer door. Schweizer heeft problemen om de bal te vangen. Schweizer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Radil is nu in balbezit. Radil passt de bal in één keer door. Schweizer rent richting de bal. Schweizer schiet op doel. Helbling probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Räuber met een sublieme pass. Schnell rent richting de bal. Schnell passt de bal met de wreef. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
daniel soares - Perskindol-United 0:10

61e minuut.
Inworp. Unternährer komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Graf met een sublieme pass. Gort rent richting de bal. Gort passt de bal met de wreef. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Häny passt de bal met de wreef. Radil heeft problemen om de bal te vangen. Unternährer speelt de bal door. Radil rent richting de bal. Radil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Gort kopt de bal weg. Schnell rent richting de bal. Schnell probeert naar een medespeler te passen. Gort bereikt de bal nog maar net als eerste. Gort draait met de bal, schiet en ... Helbling bokst de bal weg.

69e minuut.
Wyler is nu in balbezit. Graf verovert de bal door een tackle van achteren. Graf passt de bal zonder na te denken. Gort bereikt de bal nog maar net als eerste. Gort schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Küsser geeft een hoge lob. Inworp. Graf met een snelle inworp. Gort is nu in balbezit. Gort geeft een lange en hoge pass. Helbling bokst de bal weg. Schweizer rent richting de bal. Schweizer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
daniel soares - Perskindol-United 0:11

72e minuut.
Schnell met een sublieme pass. Schweizer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Oswald de bal. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
daniel soares - Perskindol-United 0:12

74e minuut.
Simonet met een sublieme pass. Klungelig pakt Graf de bal. Graf geeft een lange en hoge pass. Schweizer rent richting de bal. Schweizer draait met de bal, schiet en ... Helbling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Chassot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radil is nu in balbezit. Radil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
daniel soares - Perskindol-United 0:13

75e minuut.
Lichtsteiner geeft een lange en hoge pass. Daar is Schnell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. Helbling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
daniel soares - Perskindol-United 0:14

83e minuut.
Unternährer is nu in balbezit. Schweizer heeft problemen om de bal te vangen. Oswald rent richting de bal. Schweizer onderschept slim de pass. Schweizer draait met de bal, schiet en ... Helbling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
daniel soares - Perskindol-United 0:15

84e minuut.
Häny met een sublieme pass. Schnell bereikt de bal nog maar net als eerste. Schnell met een sublieme pass. Schweizer rent richting de bal. Schweizer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
daniel soares - Perskindol-United 0:16

88e minuut.
Radil geeft een lange en hoge pass. Gort heeft problemen om de bal te vangen. Schweizer rent richting de bal. Schweizer draait met de bal, schiet en ... Helbling werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
daniel soares - Perskindol-United 0:17

89e minuut.
Schnell is nu in balbezit. Schnell passt de bal zonder na te denken. Unternährer met een sublieme pass. Klungelig pakt Schweizer de bal. Schweizer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
daniel soares - Perskindol-United 0:18

90e minuut.
Simonet is nu in balbezit. Simonet passt de bal met de wreef. Chassot heeft problemen om de bal te vangen. Radil rent richting de bal. Radil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
daniel soares - Perskindol-United 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: daniel soares 85%, Perskindol-United 15%.
daniel soares - Perskindol-United 0:19