Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flying Hirsch FC dOyOb
Normal Tactiek eigenes253
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Grüter passt de bal met de wreef. Tsawa rent richting de bal. Tsawa passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Perez de bal. Perez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Mata met een harde bal richting middenveld. Grüter bereikt de bal nog maar net als eerste. Grüter geeft de bal voor. May bereikt de bal nog maar net als eerste. May haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flying Hirsch - FC dOyOb 1:0

8e minuut.
May controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Incora neemt vlug de vrije trap. Daar is Grüter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filli is nu in balbezit. Filli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nydegger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hefti maakt een snoekduik en kopt de bal. Nydegger probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Grüter is nu in balbezit. Grüter met een sublieme pass. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. May is nu in balbezit. May haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Incora geeft een hoge lob. Colatrella kopt de bal weg. Bersan probeert de bal aan de voet te houden. May bereikt de bal nog maar net als eerste. May haalt uit met een fantastische trap. Mata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Esposito neemt de hoekschop. Klungelig pakt May de bal. May draait met de bal, schiet en ... Mata bokst de bal weg. May maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Perez onderschept slim de pass. Perez met een sublieme pass. May is nu in balbezit. May schiet op doel. Mata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Flying Hirsch - FC dOyOb 2:0

30e minuut.
Grüter verovert de bal door een tackle van achteren. Grüter probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Perez de bal onder controle te krijgen. May is nu in balbezit. May haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flying Hirsch - FC dOyOb 3:0

33e minuut.
Colatrella is nu in balbezit. Kämpfen onderschept slim de pass. Kämpfen probeert naar een medespeler te passen. Jadanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadanowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Perez passt de bal zonder na te denken. May rent richting de bal. Incora schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Incora krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flying Hirsch 43%, FC dOyOb 57%.
Flying Hirsch - FC dOyOb 3:0

47e minuut.
Kämpfen is nu in balbezit. Grüter onderschept slim de pass. Grüter passt de bal met de wreef. May is nu in balbezit. May draait met de bal, schiet en ... Mata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

57e minuut.
Incora rent richting de bal. Incora geeft de bal voor. Trykiel probeert naar een medespeler te passen. Jadanowski rent richting de bal. Jadanowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flying Hirsch 38%, FC dOyOb 62%.
Flying Hirsch - FC dOyOb 3:0