Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arbon Perskindol-United
Normal Tactiek 4-3-3 ufe abe
38% Balbezit 62%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 45
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 46.6
slecht Schieten uitmuntend
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Thomet met de inworp. Radil rent richting de bal. Radil geeft een hoge lob. Herr rent richting de bal. Herr schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Schwizer rent richting de bal. Schwizer speelt de bal door. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arbon - Perskindol-United 0:1

5e minuut.
Kohler geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Herr de bal onder controle te krijgen. Schnell bereikt de bal nog maar net als eerste. Schnell geeft de bal voor. Schweizer maakt een snoekduik en kopt de bal. Quennoz bokst de bal weg. Kohler probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arbon - Perskindol-United 0:2

6e minuut.
Doglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Radil onderschept slim de pass. Radil passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Schweizer de bal. Schweizer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Schweizer is nu in balbezit. Zollinger rent richting de bal. Thomet verovert de bal door een tackle van achteren. Radil bereikt de bal nog maar net als eerste. Radil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arbon - Perskindol-United 0:3

11e minuut.
Schweizer passt de bal in één keer door. Häny speelt de bal door. Thomet rent richting de bal. Thomet passt de bal in één keer door. Radil rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Schnell is nu in balbezit. Schnell passt de bal in één keer door. Radil bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Graf bereikt de bal nog maar net als eerste. Graf passt de bal in één keer door. Schweizer rent richting de bal. Schweizer schiet op doel. Quennoz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arbon - Perskindol-United 0:4

17e minuut.
Graf kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Spycher de bal onder controle te krijgen. Schnell is nu in balbezit. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arbon - Perskindol-United 0:5

24e minuut.
Parra is nu in balbezit. Radil verovert de bal door een tackle van achteren. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer draait met de bal, schiet en ... Quennoz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arbon - Perskindol-United 0:6

27e minuut.
Graf met een snelle inworp. Herr is nu in balbezit. Cerrone legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Herr is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Radil neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arbon - Perskindol-United 0:7

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thomet met de inworp. Radil is nu in balbezit. Radil draait met de bal, schiet en ... Parra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Thomet neemt de hoekschop. Schweizer krijgt zijn hoofd ertegen. Quennoz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arbon - Perskindol-United 0:8

31e minuut.
Thomet geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kohler de bal. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer draait met de bal, schiet en ... Quennoz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arbon - Perskindol-United 0:9

32e minuut.
Häny met een sublieme pass. Zollinger is nu in balbezit. Radil verovert de bal door een tackle van achteren. Thomet is nu in balbezit. Thomet geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Doglia rent richting de bal. Schnell onderschept slim de pass. Schnell passt de bal met de wreef. Herr bereikt de bal nog maar net als eerste. Herr draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Klungelig pakt Spycher de bal. Schnell verovert de bal door een tackle van achteren. Schnell probeert naar een medespeler te passen. Radil rent richting de bal. Radil schiet op doel. Quennoz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arbon 89%, Perskindol-United 11%.
FC Arbon - Perskindol-United 0:9

46e minuut.
Räuber komt het veld opgelopen. Hebeisen komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Schwizer geeft de bal voor. Schnell bereikt de bal nog maar net als eerste. Schnell speelt de bal door. Radil rent richting de bal. Radil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Schnell bereikt de bal nog maar net als eerste. Schnell passt de bal zonder na te denken. Hebeisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hebeisen schiet op doel. Quennoz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arbon - Perskindol-United 0:10

51e minuut.
Graf bereikt de bal nog maar net als eerste. Graf geeft de bal voor. Spycher bereikt de bal nog maar net als eerste. Hebeisen onderschept slim de pass. Hebeisen draait met de bal, schiet en ... Quennoz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Graf zal de hoekschop nemen. Kohler heeft problemen om de bal te vangen. Quennoz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arbon - Perskindol-United 0:11

53e minuut.
Schnell probeert naar een medespeler te passen. Graf bereikt de bal nog maar net als eerste. Graf speelt de bal door. Schweizer rent richting de bal. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arbon - Perskindol-United 0:12

54e minuut.
Hebeisen passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Graf de bal. Graf geeft de bal voor. Radil rent richting de bal. Radil draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arbon - Perskindol-United 0:13

57e minuut.
Thomet probeert naar een medespeler te passen. Schweizer rent richting de bal. Hebeisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hebeisen haalt uit met een fantastische trap. Kohler probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Graf geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Schweizer maakt een snoekduik en kopt de bal. Parra controleert de bal met de borst. Quennoz probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Schweizer rent richting de bal. Cerrone verovert de bal door een tackle van achteren. Quennoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Radil onderschept slim de pass. Radil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arbon - Perskindol-United 0:14

59e minuut.
Parra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schnell is nu in balbezit. Schnell speelt de bal door. Schweizer rent richting de bal. Schweizer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arbon - Perskindol-United 0:15

60e minuut.
Unternährer komt het veld opgelopen. Rogantini met een sublieme pass. Goldblum is nu in balbezit. Goldblum speelt de bal door. Spycher bereikt de bal nog maar net als eerste. Hebeisen verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Graf neemt de hoekschop. Thomet kopt de bal weg. Klungelig pakt Doglia de bal. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Quennoz probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Graf zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Unternährer bereikt de bal nog maar net als eerste. Unternährer geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Graf probeert naar een medespeler te passen. Unternährer is nu in balbezit. Unternährer passt de bal zonder na te denken. Hebeisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hebeisen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Schwizer geeft de bal voor. Schweizer kopt de bal weg. Hebeisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hebeisen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arbon - Perskindol-United 0:16

71e minuut.
Daar is Zollinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radil bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer schiet op doel. Quennoz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hebeisen rent richting de bal. Hebeisen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arbon - Perskindol-United 0:17

74e minuut.
Kohler bereikt de bal nog maar net als eerste. Radil rent richting de bal. Parra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Radil is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Radil kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Quennoz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Kohler geeft een lange en hoge pass. Radil bereikt de bal nog maar net als eerste. Radil geeft een hoge lob. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Parra de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arbon - Perskindol-United 0:18

82e minuut.
Thomet probeert naar een medespeler te passen. Radil bereikt de bal nog maar net als eerste. Radil speelt de bal door. Schweizer rent richting de bal. Schweizer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arbon - Perskindol-United 0:19

84e minuut.
Radil verovert de bal door een tackle van achteren. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer passt de bal in één keer door. Graf bereikt de bal nog maar net als eerste. Graf geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Graf passt de bal met de wreef. Doglia is nu in balbezit. Unternährer onderschept slim de pass. Unternährer geeft de bal voor. Schweizer springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Graf geeft een lange en hoge pass. Wehrli bereikt de bal nog maar net als eerste. Wehrli speelt de bal door. Daar is Schweizer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schweizer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Graf kopt de bal weg. Hebeisen rent richting de bal. Hebeisen geeft de bal voor. Schweizer rent richting de bal. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arbon - Perskindol-United 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arbon 90%, Perskindol-United 10%.
FC Arbon - Perskindol-United 0:20