Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perskindol-United FC Arbon
4-3-3 ufe abe Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
9% Spel op eigen helft 91%
43 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
47.9 gemiddelde waardering 19.5
outstanding Schieten weak
adequate Passen poor
good Verdedigen weak


1e minuut.
Rogantini onderschept slim de pass. Rogantini probeert naar een medespeler te passen. Cerrone controleert de bal met de borst. Schweizer rent richting de bal. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Kohler heeft problemen om de bal te vangen. Herr is nu in balbezit. Kohler verovert de bal door een tackle van achteren. Schweizer onderschept slim de pass. Schweizer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - FC Arbon 1:0

4e minuut.
Schweizer speelt de bal door. Thomet is nu in balbezit. Thomet met een sublieme pass. Radil bereikt de bal nog maar net als eerste. Radil haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Häny rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Goldblum. Häny is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Radil zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Wehrli bereikt de bal nog maar net als eerste. Wehrli geeft de bal voor. Parra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Radil is nu in balbezit. Radil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Graf passt de bal met de wreef. Goldblum bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwizer onderschept slim de pass. Schwizer geeft een lange en hoge pass. Herr kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Wehrli onderschept slim de pass. Wehrli passt de bal zonder na te denken. Kohler is nu in balbezit. Herr verovert de bal door een tackle van achteren. Herr schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Klungelig pakt Radil de bal. Schweizer is nu in balbezit. Parra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Schweizer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Schweizer kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - FC Arbon 2:0

18e minuut.
Radil verovert de bal door een tackle van achteren. Radil geeft de bal voor. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer draait met de bal, schiet en ... Quennoz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - FC Arbon 3:0

22e minuut.
Herr passt de bal zonder na te denken. Schnell is nu in balbezit. Schnell met een sublieme pass. Daar is Schweizer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schweizer draait met de bal, schiet en ... Quennoz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - FC Arbon 4:0

23e minuut.
Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer passt de bal zonder na te denken. Radil bereikt de bal nog maar net als eerste. Radil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - FC Arbon 5:0

25e minuut.
Mfumu onderschept slim de pass. Schnell onderschept slim de pass. Schnell speelt de bal door. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - FC Arbon 6:0

26e minuut.
Schnell heeft problemen om de bal te vangen. Schnell speelt de bal door. Wehrli rent richting de bal. Wehrli geeft een lange en hoge pass. Schweizer springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Graf geeft een hoge lob. Klungelig pakt Radil de bal. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. Quennoz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - FC Arbon 7:0

29e minuut.
Schnell bereikt de bal nog maar net als eerste. Schnell passt de bal in één keer door. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - FC Arbon 8:0

30e minuut.
Herr rent richting de bal. Schweizer rent richting de bal. Herr bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer rent richting de bal. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. Quennoz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - FC Arbon 9:0

38e minuut.
Häny passt de bal in één keer door. Schnell speelt de bal door. Graf speelt de bal door. Radil probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Radil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Schwizer kopt de bal weg. Herr controleert de bal met de borst. Herr passt de bal in één keer door. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - FC Arbon 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perskindol-United 13%, FC Arbon 87%.
Perskindol-United - FC Arbon 10:0

46e minuut.
Unternährer komt het veld opgelopen. Räuber komt het veld opgelopen. Hebeisen komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Rogantini probeert naar een medespeler te passen. Cerrone is nu in balbezit. Cerrone passt de bal met de wreef. Hebeisen is nu in balbezit. Hebeisen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Zollinger rent richting de bal. Thomet onderschept slim de pass. Thomet met een sublieme pass. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - FC Arbon 11:0

53e minuut.
Graf passt de bal met de wreef. Daar is Kohler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hebeisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hebeisen haalt uit met een fantastische trap. Kohler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Unternährer verovert de bal door een tackle van achteren. Unternährer passt de bal met de wreef. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. Quennoz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - FC Arbon 12:0

54e minuut.
Cerrone rent richting de bal. Hebeisen verovert de bal door een tackle van achteren. Hebeisen passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Schweizer de bal. Schweizer schiet op doel. Quennoz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Schweizer is nu in balbezit. Parra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Schweizer raakt geblesseerd tijdens het duel. Schweizer kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - FC Arbon 13:0

60e minuut.
Klungelig pakt Unternährer de bal. Unternährer geeft een lange en hoge pass. Daar is Parra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - FC Arbon 14:0

61e minuut.
Zollinger geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Häny de bal. Häny speelt de bal door. Thomet rent richting de bal. Thomet geeft een hoge lob. Quennoz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Thomet met een sublieme pass. Unternährer is nu in balbezit. Unternährer speelt de bal door. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Kohler trapt de bal weg van het doel. Thomet kopt de bal weg. Klungelig pakt Parra de bal. Radil bereikt de bal nog maar net als eerste. Radil draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Hebeisen bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Thomet probeert de bal aan de voet te houden. Thomet met een sublieme pass. Klungelig pakt Radil de bal. Radil draait met de bal, schiet en ... Quennoz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - FC Arbon 15:0

74e minuut.
Melunovic met de inworp. Schwizer rent richting de bal. Schwizer passt de bal met de wreef. Schweizer rent richting de bal. Schweizer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - FC Arbon 16:0

78e minuut.
Kohler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hebeisen verovert de bal door een tackle van achteren. Hebeisen passt de bal in één keer door. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Graf is nu in balbezit. Unternährer rent richting de bal. Unternährer met een sublieme pass. Daar is Schweizer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schweizer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - FC Arbon 17:0

81e minuut.
Quennoz trapt de bal weg van het doel. Graf kopt de bal weg. Kohler heeft problemen om de bal te vangen. Schweizer rent richting de bal. Schweizer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Unternährer speelt de bal door. Daar is Hebeisen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Graf bereikt de bal nog maar net als eerste. Graf passt de bal in één keer door. Unternährer met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Schweizer rent richting de bal. Schweizer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - FC Arbon 18:0

87e minuut.
Zollinger is nu in balbezit. Zollinger geeft de bal voor. Unternährer kopt de bal weg. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer draait met de bal, schiet en ... Quennoz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hebeisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hebeisen draait met de bal, schiet en ... Quennoz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - FC Arbon 19:0

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Parra de bal onder controle te krijgen. Doglia rent richting de bal. Schweizer onderschept slim de pass. Radil is nu in balbezit. Radil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perskindol-United 6%, FC Arbon 94%.
Perskindol-United - FC Arbon 19:0