Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fazard FC FC Saufhampton
Normal Tactiek spongebob
46% Balbezit 54%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 36.1
slecht Schieten goed
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Chapuisat kopt de bal weg. Kaderli rent richting de bal. Kaderli met een sublieme pass. Lepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepper draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Lepper schiet op doel. Schindler met een sublieme pass. Valente is nu in balbezit. Valente haalt uit met een fantastische trap. Graser probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Lepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazard FC - FC Saufhampton 0:1

22e minuut.
Mihranyan geeft een lange en hoge pass. Lepper probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schindler is nu in balbezit. Lepper verovert de bal door een tackle van achteren. Lepper haalt uit met een fantastische trap. Graser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Daar is Taini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaderli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaderli passt de bal in één keer door. Lepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepper draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Tasic rent richting de bal. Mihranyan onderschept slim de pass. Mihranyan speelt de bal door. Valente is nu in balbezit. Valente draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Schindler geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meyer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lama is nu in balbezit. Lama schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Rau rent richting de bal. Valente verovert de bal door een tackle van achteren. Valente probeert naar een medespeler te passen. Lepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepper draait met de bal, schiet en ... Graser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fazard FC 74%, FC Saufhampton 26%.
Fazard FC - FC Saufhampton 0:1

47e minuut.
Chapuisat bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapuisat speelt de bal door. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente schiet op doel. Longhi probeert de bal aan de voet te houden. Graser bokst de bal weg.

48e minuut.
Lama kopt de bal weg. Schindler controleert de bal met de borst. Valente onderschept slim de pass. Valente draait met de bal, schiet en ... Graser probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazard FC - FC Saufhampton 0:2

52e minuut.
Kaderli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mihranyan rent richting de bal. Mihranyan passt de bal zonder na te denken. Lepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepper schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Graser trapt de bal weg van het doel. Taini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepper haalt uit met een fantastische trap. Graser probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazard FC - FC Saufhampton 0:3

56e minuut.
Taini is nu in balbezit. Taini probeert naar een medespeler te passen. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente haalt uit met een fantastische trap. Graser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazard FC - FC Saufhampton 0:4

60e minuut.
Kaderli geeft een hoge lob. Longhi rent richting de bal. Valente onderschept slim de pass. Valente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fazard FC - FC Saufhampton 0:5

60e minuut.
Taisch probeert naar een medespeler te passen. Daar is Filli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valente verovert de bal door een tackle van achteren. Valente haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Schindler bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepper onderschept slim de pass. Lepper speelt de bal door. Klungelig pakt Valente de bal. Valente draait met de bal, schiet en ... Graser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Tasic probeert naar een medespeler te passen. Daar is Taini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lepper is nu in balbezit. Lepper haalt uit met een fantastische trap. Schindler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Filli heeft problemen om de bal te vangen. Mihranyan rent richting de bal. Mihranyan passt de bal met de wreef. Lepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepper schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Longhi de bal. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente draait met de bal, schiet en ... Graser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Lama onderschept slim de pass. Taini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lama raakt geblesseerd tijdens het duel. Mihranyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Valente maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fazard FC 85%, FC Saufhampton 15%.
Fazard FC - FC Saufhampton 0:5