Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flying Hirsch daniel soares
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Grüter is nu in balbezit. Oswald rent richting de bal. Oswald geeft een lange en hoge pass. Zwahlen controleert de bal met de borst. Lau is nu in balbezit. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Flying Hirsch - daniel soares 0:1

13e minuut.
Daar is Stiefel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dürst bereikt de bal nog maar net als eerste. Stiefel maakt een afschuwelijke overtreding. Stiefel krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Oswald met een sublieme pass. Senderos rent richting de bal. Senderos met een sublieme pass. Simonet rent richting de bal. Simonet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Derungs kopt de bal weg. Lau bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez maakt een afschuwelijke overtreding. Perez is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

24e minuut.
Senderos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Unternährer komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Colatrella kopt de bal weg. Wyler is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van May. May krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Grüter geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Derungs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lau bereikt de bal nog maar net als eerste. Lau draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flying Hirsch 58%, daniel soares 42%.
Flying Hirsch - daniel soares 0:1

47e minuut.
May verovert de bal door een tackle van achteren. Küsser bereikt de bal nog maar net als eerste. Küsser geeft een hoge lob. Grüter heeft problemen om de bal te vangen. Grüter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Oswald speelt de bal door. Klungelig pakt Simonet de bal. Zwahlen bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonet verovert de bal door een tackle van achteren. Simonet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Klungelig pakt Simonet de bal. Lau rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dürst. Dürst krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Tsawa kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Derungs met de inworp. Lau bereikt de bal nog maar net als eerste. Lau draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flying Hirsch 58%, daniel soares 42%.
Flying Hirsch - daniel soares 0:1