Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perskindol-United Fazard FC
4-3-3 ufe abe Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
11% Spel op eigen helft 89%
55 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 23.4
uitmuntend Schieten zwak
redelijk Passen waardeloos
goed Verdedigen slecht


2e minuut.
Klungelig pakt Longhi de bal. Radil bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. Graser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Fazard FC 1:0

5e minuut.
Radil is nu in balbezit. Radil passt de bal zonder na te denken. Schindler met een sublieme pass. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Benaglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwizer onderschept slim de pass. Schwizer geeft een lange en hoge pass. Schweizer heeft problemen om de bal te vangen. Schweizer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Fazard FC 2:0

10e minuut.
Schweizer probeert naar een medespeler te passen. Gort met een sublieme pass. Herr is nu in balbezit. Herr haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Fazard FC 3:0

11e minuut.
Taisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Herr begaat een overtreding. Taisch raakt geblesseerd tijdens het duel. Tasic met een snel genomen vrije trap. Schwizer speelt de bal door. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. Graser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Schindler geeft de bal voor. Thomet kopt de bal weg. Radil rent richting de bal. Radil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Rau rent richting de bal. Thomet onderschept slim de pass. Thomet met een sublieme pass. Schweizer rent richting de bal. Schweizer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Tasic is nu in balbezit. Herr onderschept slim de pass. Herr passt de bal met de wreef. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Fazard FC 4:0

17e minuut.
Knüsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Radil onderschept slim de pass. Radil passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Schweizer de bal. Schweizer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Radil is nu in balbezit. Thomet speelt de bal door. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer schiet op doel. Graser probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Schindler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Fazard FC 5:0

23e minuut.
Herr speelt de bal door. Graf met een sublieme pass. Thomet speelt de bal door. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer schiet op doel. Graser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Longhi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

26e minuut.
Radil heeft problemen om de bal te vangen. Thomet rent richting de bal. Radil bereikt de bal nog maar net als eerste. Radil haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Chapuisat is nu in balbezit. Thomet verovert de bal door een tackle van achteren. Thomet passt de bal zonder na te denken. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Daar is Rau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schnell is nu in balbezit. Schnell speelt de bal door. Schweizer rent richting de bal. Schweizer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Thomet is nu in balbezit. Thomet met een sublieme pass. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Fazard FC 6:0

33e minuut.
Tasic met een snelle inworp. Schwizer speelt de bal door. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer draait met de bal, schiet en ... Graser werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Fazard FC 7:0

35e minuut.
Graf rent richting de bal. Graf probeert naar een medespeler te passen. Radil met een sublieme pass. Thomet rent richting de bal. Thomet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Daar is Tasic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schnell is nu in balbezit. Schnell passt de bal met de wreef. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. Graser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Longhi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thomet met een snelle inworp. Radil rent richting de bal. Radil schiet op doel. Graser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Fazard FC 8:0

41e minuut.
Graf is nu in balbezit. Schwizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwizer geeft een lange en hoge pass. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer draait met de bal, schiet en ... Graser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Fazard FC 9:0

44e minuut.
Inworp. Häny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thomet rent richting de bal. Thomet geeft een lange en hoge pass. Schweizer springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Fazard FC 10:0

45e minuut.
Graf passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Radil de bal. Schweizer rent richting de bal. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. Graser probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Fazard FC 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perskindol-United 9%, Fazard FC 91%.
Perskindol-United - Fazard FC 11:0

46e minuut.
Hebeisen komt het veld opgelopen. Räuber komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Schindler rent richting de bal. Schindler passt de bal met de wreef. Häny rent richting de bal. Häny geeft de bal voor. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Thomet zal de hoekschop nemen. Tasic kan de bal niet met de borst controleren. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer draait met de bal, schiet en ... Graser bokst de bal weg.

50e minuut.
Daar is Graf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Graf geeft de bal voor. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer schiet op doel. Graser werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Fazard FC 12:0

52e minuut.
Thomet rent richting de bal. Thomet passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Chapuisat de bal onder controle te krijgen. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Schweizer is nu in balbezit. Schindler is nu in balbezit. Schweizer onderschept slim de pass. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. Graser probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Fazard FC 13:0

57e minuut.
Hebeisen verovert de bal door een tackle van achteren. Hebeisen met een sublieme pass. Klungelig pakt Schweizer de bal. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. Graser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Fazard FC 14:0

60e minuut.
Radil is nu in balbezit. Radil geeft een lange en hoge pass. Hebeisen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Longhi kopt de bal weg. Hebeisen is nu in balbezit. Hebeisen schiet op doel. Graser werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Radil rent richting de bal. Radil heeft problemen om de bal te vangen. Radil geeft een hoge lob. Hebeisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hebeisen schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Fazard FC 15:0

65e minuut.
Hebeisen rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Schindler ... Strafschop! Hebeisen raakt geblesseerd tijdens het duel. Schindler probeert naar een medespeler te passen. Schweizer legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Fazard FC 16:0

67e minuut.
Radil geeft een hoge lob. Klungelig pakt Schindler de bal. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Fazard FC 17:0

73e minuut.
Schnell bereikt de bal nog maar net als eerste. Schnell passt de bal met de wreef. Daar is Schweizer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schweizer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Fazard FC 18:0

74e minuut.
Wehrli kopt de bal weg. Thomet controleert de bal met de borst. Schnell geeft een hoge lob. Schweizer rent richting de bal. Schweizer draait met de bal, schiet en ... Graser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Schindler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. Graser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Radil rent richting de bal. Radil haalt uit met een fantastische trap. Graser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Doeltrap. Graser trapt de bal weg. Thomet kopt de bal weg. Radil is nu in balbezit. Radil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Chapuisat heeft problemen om de bal te vangen. Thomet is nu in balbezit. Thomet geeft een lange en hoge pass. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Fazard FC 19:0

81e minuut.
Graf bereikt de bal nog maar net als eerste. Graf passt de bal in één keer door. Daar is Schweizer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schnell rent richting de bal. Schnell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Schindler geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thomet met een snelle inworp. Radil is nu in balbezit. Radil haalt uit met een fantastische trap. Graser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Schnell probeert naar een medespeler te passen. Graf bereikt de bal nog maar net als eerste. Graf passt de bal met de wreef. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. Graser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Radil rent richting de bal. Radil schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Schweizer krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Graser probeert wanhopig de bal te grijpen. Schweizer rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Fazard FC 20:0

88e minuut.
Thomet met een snelle inworp. Radil is nu in balbezit. Radil geeft een lange en hoge pass. Daar is Schnell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schnell geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer draait met de bal, schiet en ... Graser probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Fazard FC 21:0

90e minuut.
Schnell met een sublieme pass. Radil bereikt de bal nog maar net als eerste. Radil passt de bal zonder na te denken. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perskindol-United 14%, Fazard FC 86%.
Perskindol-United - Fazard FC 21:0