Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
trepiedi FC Lugano 1994
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16.8
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Lory bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajeti onderschept slim de pass. Ajeti geeft de bal voor. Kornmann is nu in balbezit. Kornmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Rasch met een harde bal richting middenveld. Di Jorio is nu in balbezit. Turri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Turri krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Kornmann is nu in balbezit. Gross is nu in balbezit. Kornmann onderschept slim de pass. Kornmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Klungelig pakt Ajeti de bal. Lory geeft de bal voor. Pfister bereikt de bal nog maar net als eerste. Sesa onderschept slim de pass. Sesa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
trepiedi - FC Lugano 1994 1:0

25e minuut.
Fehlmann raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Schläppi komt het veld opgelopen. Di Jorio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lovric komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Klungelig pakt Schläppi de bal. Schläppi geeft de bal voor. Klungelig pakt Crameri de bal. Kornmann is nu in balbezit. Kornmann schiet op doel. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Schläppi onderschept slim de pass. Lovric is nu in balbezit. Schläppi verovert de bal door een tackle van achteren. Schläppi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Arni de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Zitterli is nu in balbezit. Zitterli geeft de bal voor. Kornmann probeert de bal aan de voet te houden. Schläppi is nu in balbezit. Schläppi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
trepiedi - FC Lugano 1994 1:1

40e minuut.
Schläppi geeft een hoge lob. Kornmann rent richting de bal. Cavalli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kornmann raakt geblesseerd tijdens het duel. Schläppi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Deriva werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Schläppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Schläppi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
trepiedi - FC Lugano 1994 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trepiedi 62%, FC Lugano 1994 38%.
trepiedi - FC Lugano 1994 1:2

57e minuut.
Cavalli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crameri met een snelle inworp. Turri rent richting de bal. Turri geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Spielmann rent richting de bal. Spielmann passt de bal in één keer door. Sesa is nu in balbezit. Lovric bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovric schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Kern bereikt de bal nog maar net als eerste. Schläppi verovert de bal door een tackle van achteren. Schläppi met een sublieme pass. Klungelig pakt Kornmann de bal. Kornmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
trepiedi - FC Lugano 1994 1:3

80e minuut.
Kern geeft een hoge lob. Lory is nu in balbezit. Lory met een sublieme pass. Sesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sesa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Kern is nu in balbezit. Schläppi verovert de bal door een tackle van achteren. Schläppi speelt de bal door. Kornmann rent richting de bal. Kornmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
trepiedi - FC Lugano 1994 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trepiedi 46%, FC Lugano 1994 54%.
trepiedi - FC Lugano 1994 1:4