Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Antoine team Rea Caneggio
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
3 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


15e minuut.
Harper probeert naar een medespeler te passen. Kopp is nu in balbezit. Latour is nu in balbezit. Gaudin verovert de bal door een tackle van achteren. Gaudin geeft een hoge lob. Paal!

34e minuut.
Harper verovert de bal door een tackle van achteren. Harper passt de bal zonder na te denken. Mobwete bereikt de bal nog maar net als eerste. Mobwete draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Oligati de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Zangger trapt de bal weg van het doel. Poffet is nu in balbezit. Schmatzer maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Schmatzer naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antoine team 34%, Rea Caneggio 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Antoine team - Rea Caneggio 0:0

52e minuut.
Latour is nu in balbezit. Mobwete onderschept slim de pass. Schminker begaat een overtreding. Schminker krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Schnudery met de inworp. Latour bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kopp. Kopp krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Zwahlen probeert naar een medespeler te passen. Landolf rent richting de bal. Landolf passt de bal zonder na te denken. Zuber rent richting de bal. Zuber draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antoine team 65%, Rea Caneggio 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Antoine team - Rea Caneggio 0:0