Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpool SO Peppinoss
meh goals ? Tactiek 442
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 40.5
solid Schieten adequate
very good Passen average
solid Verdedigen very good


6e minuut.
Calo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorie onderschept slim de pass. Lorie geeft de bal voor. Maliniak is nu in balbezit. Maliniak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Ferreira Jaines rent richting de bal. Ferreira Jaines geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lorie met een snelle inworp. Rusol geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Schnoz kan de bal niet met de borst controleren. Trică onderschept slim de pass. Trică passt de bal zonder na te denken. Maliniak rent richting de bal. Maliniak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Fatalski met een harde bal richting middenveld. Kopernik probeert de bal met de borst te controleren. Zamora begaat een overtreding. Zamora krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Clark verovert de bal door een tackle van achteren. Clark probeert naar een medespeler te passen. Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Daar is Fry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mambo-Mumba onderschept slim de pass. Mambo-Mumba met een sublieme pass. Clark is nu in balbezit. Clark haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool SO 36%, Peppinoss 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Liverpool SO - Peppinoss 0:0

48e minuut.
Clark passt de bal zonder na te denken. Kopernik is nu in balbezit. Kopernik geeft een lange en hoge pass. Maliniak heeft problemen om de bal te vangen. Maliniak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Calo kopt de bal weg. Alvarez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gimmi is nu in balbezit. Gimmi heeft problemen om de bal te vangen. Gimmi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Lüssem met een sublieme pass. Trică rent richting de bal. Trică passt de bal in één keer door. Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Rusol speelt de bal door. Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak met een sublieme pass. Clark heeft problemen om de bal te vangen. Clark schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - Peppinoss 1:0

72e minuut.
Perdono probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alvarez met een snelle inworp. Rusol geeft de bal voor. Trică krijgt zijn hoofd ertegen. Fatalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Kopernik met een sublieme pass. Maliniak rent richting de bal. Perdono tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Perdono krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Chinelinho geeft de bal voor. Rusol probeert naar een medespeler te passen. Maliniak heeft problemen om de bal te vangen. Maliniak draait met de bal, schiet en ... Ferreira Jaines probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Calo met een snelle inworp. Alvarez is nu in balbezit. Gimmi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gimmi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool SO 37%, Peppinoss 63%.
Liverpool SO - Peppinoss 1:0