Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sturm Torpedo Grenchen
Normal Tactiek 541Q
40% Balbezit 60%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 20.6
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Kropf kopt de bal weg. Klungelig pakt Tatti de bal. Tatti speelt de bal door. Chappuis is nu in balbezit. Chappuis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Daar is Kropf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tatti rent richting de bal. Macchi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Macchi krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Chappuis is nu in balbezit. Spahr bereikt de bal nog maar net als eerste. Chappuis onderschept slim de pass. Chappuis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - Torpedo Grenchen 0:1

43e minuut.
Darko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tatti de bal. Mathieu probeert naar een medespeler te passen. Chappuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chappuis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sturm 58%, Torpedo Grenchen 42%.
FC Sturm - Torpedo Grenchen 0:1

68e minuut.
Krummenacher speelt de bal door. Schiesser rent richting de bal. Samstag schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Samstag krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Vanzin verovert de bal door een tackle van achteren. Mathieu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathieu speelt de bal door. Chappuis is nu in balbezit. Chappuis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Mathieu probeert naar een medespeler te passen. Zangger rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Darko. Darko krijgt een gele kaart. Zangger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kropf zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sturm 61%, Torpedo Grenchen 39%.
FC Sturm - Torpedo Grenchen 0:1