Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lucky Bastards FC anacleto
Trainee Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
87% Spel op eigen helft 13%
1 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
11.1 gemiddelde waardering 15.5
hopeless Schieten unsatisfactory
hopeless Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


3e minuut.
Bravo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lötscher met een snelle inworp. Herden bereikt de bal nog maar net als eerste. Herden speelt de bal door. Bravo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Lötscher probeert naar een medespeler te passen. Breu rent richting de bal. Breu passt de bal in één keer door. Joos bereikt de bal nog maar net als eerste. Joos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Wild is nu in balbezit. Wild geeft de bal voor. Aymon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cupertino onderschept slim de pass. Cupertino haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Inworp. Lardi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Di Zenso speelt de bal door. Herden bereikt de bal nog maar net als eerste. Herden draait met de bal, schiet en ... Paal!

18e minuut.
Aymon passt de bal met de wreef. Lötscher probeert naar een medespeler te passen. Vacek is nu in balbezit. Vacek geeft een lange en hoge pass. Herden probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Cupertino geeft een hoge lob. Lötscher is nu in balbezit. Lötscher passt de bal met de wreef. Herden is nu in balbezit. Herden haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cupertino is nu in balbezit. Di Zenso onderschept slim de pass. Di Zenso haalt uit met een fantastische trap. Bravo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - anacleto 0:1

36e minuut.
Hürlimann rent richting de bal. Hürlimann geeft de bal voor. Joos kopt de bal weg. Di Zenso bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Zenso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Joos speelt de bal door. Aymon rent richting de bal. Aymon met een sublieme pass. Di Zenso rent richting de bal. Di Zenso draait met de bal, schiet en ... Bravo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - anacleto 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucky Bastards FC 85%, anacleto 15%.
Lucky Bastards FC - anacleto 0:2

47e minuut.
Cupertino geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lötscher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herden bereikt de bal nog maar net als eerste. Herden geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Bravo bokst de bal weg.

53e minuut.
Cupertino geeft een hoge lob. Daar is Lötscher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lötscher probeert naar een medespeler te passen. Herden rent richting de bal. Herden geeft een hoge lob. Bravo bokst de bal weg. Di Zenso is nu in balbezit. Di Zenso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Doeltrap. Bravo met een harde bal richting middenveld. Cupertino heeft problemen om de bal te vangen. Di Zenso bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Zenso haalt uit met een fantastische trap. Bravo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Di Zenso bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Zenso draait met de bal, schiet en ... Bravo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Aymon onderschept slim de pass. Boyajyan is nu in balbezit. Aymon schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Aymon moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Aymon schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

62e minuut.
Herden controleert de bal met de borst. Herden passt de bal zonder na te denken. Di Zenso bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Zenso draait met de bal, schiet en ... Bravo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - anacleto 0:3

65e minuut.
Di Zenso is nu in balbezit. Joos is nu in balbezit. Cupertino verovert de bal door een tackle van achteren. Di Zenso rent richting de bal. Di Zenso haalt uit met een fantastische trap. Bravo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Lötscher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herden is nu in balbezit. Herden speelt de bal door. Di Zenso bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Zenso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Vacek met een sublieme pass. Herden bereikt de bal nog maar net als eerste. Joos is nu in balbezit. Joos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - anacleto 0:4

82e minuut.
Cupertino met een sublieme pass. Klungelig pakt Di Zenso de bal. Joos is nu in balbezit. Joos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Di Zenso passt de bal in één keer door. Cupertino rent richting de bal. Joos verovert de bal door een tackle van achteren. Joos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Bastards FC - anacleto 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucky Bastards FC 89%, anacleto 11%.
Lucky Bastards FC - anacleto 0:5