Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
anacleto Lucky Bastards FC
Normal Tactiek Trainee
55% Balbezit 45%
16% Spel op eigen helft 84%
20 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 21.3
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Meichtry met een sublieme pass. Herden rent richting de bal. Herden passt de bal zonder na te denken. Meichtry bereikt de bal nog maar net als eerste. Meichtry haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Meichtry speelt de bal door. Herden is nu in balbezit. Herden probeert naar een medespeler te passen. Di Zenso rent richting de bal. Di Zenso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
anacleto - Lucky Bastards FC 1:0

5e minuut.
Herrington geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lardi met de inworp. Meichtry rent richting de bal. Meichtry met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Muradyan trapt de bal weg van het doel. Aymon kopt de bal weg. Di Zenso bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Zenso schiet op doel. Muradyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Aymon speelt de bal door. Herden bereikt de bal nog maar net als eerste. Herden speelt de bal door. Di Zenso rent richting de bal. Di Zenso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Daar is Vatter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lardi probeert naar een medespeler te passen. Herden is nu in balbezit. Herden met een sublieme pass. Muradyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Meichtry verovert de bal door een tackle van achteren. Meichtry passt de bal met de wreef. Herden is nu in balbezit. Herden met een sublieme pass. Muradyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Di Zenso heeft problemen om de bal te vangen. Di Zenso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
anacleto - Lucky Bastards FC 2:0

27e minuut.
Vatter is nu in balbezit. Vatter geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Piruşca de bal onder controle te krijgen. Meichtry rent richting de bal. Meichtry haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Macavei met de inworp. Pescariu rent richting de bal. Pescariu geeft een lange en hoge pass. Di Zenso is nu in balbezit. Di Zenso schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
anacleto - Lucky Bastards FC 3:0

30e minuut.
Macavei geeft een hoge lob. Piruşca is nu in balbezit. Vatter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piruşca raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Piruşca kan niet meer verder spelen. Kobel komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Meichtry is nu in balbezit. Meichtry passt de bal zonder na te denken. Di Zenso is nu in balbezit. Di Zenso haalt uit met een fantastische trap. Muradyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
anacleto - Lucky Bastards FC 4:0

37e minuut.
Kobel is nu in balbezit. Kobel passt de bal in één keer door. Di Zenso is nu in balbezit. Di Zenso haalt uit met een fantastische trap. Muradyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Herden is nu in balbezit. Herden geeft de bal voor. Lardi rent richting de bal. Di Zenso bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Zenso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anacleto 6%, Lucky Bastards FC 94%.
anacleto - Lucky Bastards FC 4:0

46e minuut.
Lardi met een snelle inworp. Meichtry is nu in balbezit. Meichtry met een sublieme pass. Di Zenso rent richting de bal. Di Zenso haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Meichtry rent richting de bal. Di Zenso is nu in balbezit. Meichtry rent richting de bal. Meichtry haalt uit met een fantastische trap. Muradyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Lardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lardi haalt uit met een fantastische trap. Di Zenso bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Zenso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
anacleto - Lucky Bastards FC 5:0

57e minuut.
Lardi neemt de hoekschop. Herden bereikt de bal nog maar net als eerste. Herden probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Meichtry de bal. Meichtry haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Herden geeft de bal voor. Lardi kopt de bal weg. Di Zenso is nu in balbezit. Di Zenso draait met de bal, schiet en ... Muradyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
anacleto - Lucky Bastards FC 6:0

74e minuut.
Inworp. Kobel met de inworp. Di Zenso bereikt de bal nog maar net als eerste. Meichtry rent richting de bal. Meichtry haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Vatter speelt de bal door. Herden met een sublieme pass. Klungelig pakt Meichtry de bal. Meichtry schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Doeltrap. Muradyan met een harde bal richting middenveld. Aymon rent richting de bal. Kobel verovert de bal door een tackle van achteren. Kobel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anacleto 26%, Lucky Bastards FC 74%.
anacleto - Lucky Bastards FC 6:0